De laatste loodjes…

Jeetje, wat is de tijd snel gegaan! Een half jaar geleden ging ik, na een half jaar stage, weer terug de schoolbanken in en opeens is het tweede leerjaar voorbij. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de laatste paar dingen en leek het me interessant hier jullie een update over te geven!

Allereerst ben ik heel erg benieuwd: hoe gaat het bij jullie op school, indien je nog op school zit? Wat voor studie doe je, en: bevalt het? Hoe lang moet je nog studeren? Laat het even weten in de reacties, want ik ben mega benieuwd!

Goed, de laatste loodjes dus. De week waar we nu in zitten is de een-na-laatste schoolweek, en volgende week zijn mijn laatste schooldagen. Dat betekent dus ook dat ik afrondende deadlines op de loer heb liggen en bijna vakantie heb.

DEADLINES

Ik had er niet op gehoopt, maar helaas zijn er in deze laatste twee weken heel veel deadlines die samenkomen. Of ik die allemaal ga halen, weet ik nog niet, maar ik ben momenteel razendsnel aan het werk om alles op tijd in te kunnen leveren. Zo moet ik een volledige longread (!) afhebben, een item over duurzaamheid, een heel marketing in elkaar schrijven en nog wat kleine opdrachten inleveren. Een bak met opdrachten, waar ik stiekem geen tijd voor heb.

De reden waarom ik dit vertel, is dan ook dat ik misschien even iets minder upload. Ik weet het: ik blijf het zeggen, maar het zijn hectische weken. Gelukkig is het bijna vakantie, dus dat scheelt. 😉

KLASSENUITJE

Speaking of… Morgen hebben we een klassenuitje om het jaar ‘af te sluiten’. Onze school zelf regelde niks (bah!) en dus besloot ik samen met Cassedey om het eigen heft in eigen handen te nemen en een uitje te plannen. We hebben een budget geregeld, een rondvaartboot gereserveerd en plannen gemaakt. Dus… Morgen zie je ons ronddobberen ergens in Zwolle. 😉

OVER NAAR LEERJAAR 3?

Het is natuurlijk nog niet helemaal zeker, maar in principe ben ik gewoon over naar leerjaar drie. Dat is dan ook meteen mijn examenjaar, waaah! Ik schrijf hier ergens in de komende weken nog een uitgebreid artikel over.

Hoe gaat het bij jullie op school? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 27 juni 2018 / 13:48

  Wat een superleuk uitje 🙂 Heerlijk met dit weer! Veel plezier alvast en succes met de laatste loodjes!

  • Larissa
   Auteur
   28 juni 2018 / 17:04

   Dank! Het is helaas niet meer doorgegaan door de staking van het Openbaar Vervoer, maar we gaan het in september alsnog doen! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.