De leukste cadeau’s voor je moeder op moederdag

Aanstaande zondag, ieder jaar de tweede zondag in mei, is het weer moederdag! En heb jij nou nog geen cadeau ingeslagen of bedenk je je bij het lezen van deze titel pas dat – shit – het zondag moederdag is? Geen zorgen, je hebt de hele week nog! Op zoek naar wat inspiratie voor het leukste cadeau? Kijk dan snel verder. 😉

Nationale bioscoopbonSuzanne Vermeer boekKetting initialenRing initiaalLush bath bomb (1)Lush bath bomb (2)Bos bloemenKaartje ‘Jij bent de liefste’Kaartje HartjeBonBons LeonidasMiss Dior parfumOogverzorgingStarskin voetenmaskerMother & daughter armbandDagcrème RitualsGeurstokjesSnijplank met gravureRituals cadeaupakket.

VERZORGINGSPRODUCTEN

Het is natuurlijk het makkelijkst – en eerlijk: ook het leukst – om te geven aan je moeder, oma of vriendinnen: verzorgingsproducten! Van crèmes tot parfum en olie’s. Ik denk dat je daar iedere vrouw blij mee maakt en je niet snel verkeerd kunt zitten.

SIERADEN

Je moeder moet van sieraden houden – oorbellen en kettingen dragen – en niet van statement kettingen houden, maar voor alle vrouwen die wél van minimalisme én sieraden houden is een sieraad een perfect en leuk cadeau. Al helemaal met de initialen van jou en je moeder of misschien wel het hele gezin. Ze zien er onwijs leuk uit en het is minimalistisch genoeg voor iedereen die het sieraad met de initialen draagt.

HET GEBAAR

Uiteindelijk gaat moederdag natuurlijk volledig om het gebaar en is een bosje bloemen en een kaart the usual en zéker niet verkeerd! Sterker nog: het schijnt dat moeders op deze dag het meest blij worden van een ontbijtje op bed, een kaartje, een bosje bloemen en iets kleins. Groots uitpakken is nergens voor nodig.

Wat geef jij dit jaar aan je moeder? Die van mij houd ik nog even geheim, want ze leest mee. 😉 (hoi mam!). Fijne week!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.