De leukste outfits met dierenprints | AW16/17

collage_fotorr

bronnen

Als je de trends een beetje volgt, heb je vast wel iets opmerkelijks gezien: de dierenprints. Laatst viel het me op dat deze trend weer helemaal in is dit najaar, terwijl we er in 2015 niks meer van wilden weten. 

In 2012 waren we er verliefd op, in 2013 hadden sommigen nog een kleine liefde voor de dierenprintjes en in 2015 kotsten we met z’n alle dierenprints uit, om het maar even hard te zeggen. Tot nu. It’s back. En hoe. De meest epische outfits komen voorbij als je zoekt op animal printed outfits, en het item wat we het meeste zien is de jas! De jassen zijn deze winter veel te vinden in de winkels en op straat zie je ze nu al. Ook de geprinte legging met een simpele top er op zie je veel.

Eerst vond ik deze trend maar niks, maar na het bekijken van vele outfits op Pinterest ben ik toch om. De dierenprints zijn terug in een compleet nieuwe vorm en ze maken je outfit net iets leuker door kleine details. I fucking love it.

Durf jij het aan? Met je outfit met dierenprint er in over straat? Laat me weten wat je van deze terugkomende trend vindt, want ik ben héél benieuwd! Liefs!

Share:

2 Reacties

 1. 27 oktober 2016 / 17:08

  Heerlijk, ik hou van luipaard/panterprint! Het kan ontzettend ordinair zijn, maar als je het op de juiste manieren combineert is het zó leuk.

  • Larissa
   Auteur
   28 oktober 2016 / 07:09

   Precies! Het heeft zo zijn leuke kanten! En het nemen van dat risico is heel tof. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.