Om deze reden publiceer ik deze week niets

Twee weken geleden merkte ik het al: overgeven, hoofdpijn en ziek op bed. Vorige week ging het, op één dag na, redelijk. Maar toen ik maandagmiddag op school zat ging ik van kiplekker naar lichtelijk beroerd. 

Voordat jullie je afvragen wat er aan de hand is: het valt allemaal wel mee. Het is hoogstwaarschijnlijk een griepje of wat vermoeidheid, maar dat maakt wel dat ik al twee dagen hand in hand leef met mijn bed. Ik weet niet hoe andere bloggers ziek zijn ervaren, maar zodra ik niet lekker ben heb ik absoluut geen zin om te schrijven. Balen, want juist nu heb ik daar alle tijd voor.

Keelpijn, immense keelpijn. En misselijkheid. En ontzettend duf en moe. Dat is hoe ik me de afgelopen dagen voel en heb gevoeld. Als de dood was ik dat er iets ernstigs aan de hand was met mijn keel en ik m’n amandelen er uit moest laten knippen. Gelukkig gaat het inmiddels wat beter met m’n keel, dus de keeloperatie heb ik maar weer uitgesloten ;). Gisteren heb ik de hele dag series gekeken op Netflix. Ik heb 13 Reasons Why afgekeken (in vier dagen het hele seizoen!), en nog wat afleveringen van Gilmore Girls. Momenteel voel ik me al weer wat beter en hoop ik morgen weer naar school te kunnen. Om niet alleen maar van Netflix afhankelijk te zijn, heb ik vanmiddag m’n handen uit de mouwen gestoken en wat lente DIY’s in elkaar geknutseld. Wellicht dat ik die nog met jullie deel.

Of ik deze week nog iets ga plaatsen op mijn blog, weet ik nog niet. In ieder geval ga ik nog even uitrusten en hoop ik er volgende week weer tegen aan te kunnen. Geniet van jullie week! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

8 Reacties

 1. 5 april 2017 / 17:46

  Aaah nee, dikke knuffel en veel beterschap! Take your time!

  • Larissa
   Auteur
   6 april 2017 / 08:07

   Lief, Daphne! Dankjewel!

  • Larissa
   Auteur
   6 april 2017 / 08:07

   Dankjewel, Eva!

  • Larissa
   Auteur
   7 april 2017 / 07:25

   Dankjewel!

 2. 7 april 2017 / 11:46

  Veel sterkte, hopelijk voel je je snel weer beter!

  • Larissa
   Auteur
   9 april 2017 / 16:48

   Ik voel me alweer een stuk beter, dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.