Dé trends van deze maand: zilver, goud, glitters en velvet

picmonkey-collage-3

Hey! Omdat er dit najaar een paar hele duidelijke trends te zien zijn, leek het me leuk hier een artikel over te schrijven. Kijk je mee naar deze feestelijke trend?

Deze trends zijn heel goed toe te passen bij de feestdagen, en dus is het heel handig dat er veel van verkrijgbaar is. Glitters, sprankels, velvet en heel veel zilver en goud zijn de must haves voor de feestdagen. Voorgaande jaren was het zoeken naar de paar glinsterende feestjurken die in de feestcollecties verkrijgbaar waren, maar dit jaar is dat wel anders. Elke winkel die je binnen loopt hangt vol met deze glitterende items, en dus denk ik wel te weten wat wij meiden deze kerst veel zullen dragen.. 😉

Ik ben persoonlijk echt mega fan van deze trends. Stuk voor stuk vind ik ze leuk, en ik ben er ook nog steeds niet op uit gekeken. Mijn kerstoutfit ga ik ook proberen in deze trends samen te stellen, maar die zien jullie vanzelf voorbij komen!

Wat vinden jullie van deze feestelijke trends?

picmonkey-collagepicmonkey-collage-2

bronnen

Share:

2 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   1 december 2016 / 08:58

   Mee eens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.