De verlanglijst van HEMA van deze feestmaand

 

picmonkey-collage-4

Hoi kerstkindjes van me! Het is weer zo ver: een kerst artikel! Lekker tegenstrijdig: op sinterklaas. Voor degene die vanavond pakjesavond vieren: have fun! Ik doe zelf niks met Sinterklaas, maar ik wens jullie in elk geval een fijne sinterklaasavond! Vandaag laat ik jullie een aantal dingen zien die de HEMA verkoopt waar ik als kerstfanaat héél blij van wordt. Kijk je mee?

Feestbril kerstboom – Feestbril kerstmuts – Feestbril rendier – Circusverlichting dennenboom – Kerstboom zaadjes – Kersttrui – Hulstblaadjes – 8 pak kerstcrackers – Geurkaars in glas – Kerstslinger – 4 pak washitape – Kerstsokken 

Bij HEMA hebben ze álles als het gaat om kerst. Net als de IKEA, nog zo’n kerstwinkel. Aangezien de HEMA voor deze maand een hele hoop in petto heeft voor ons, leek het mij leuk om mijn favorieten te delen. Ik vind de collage echt mega schattig, ik vind alles mega leuk! En eerlijk: die kersttrui is zó tof!

Ben jij ook zo’n fan van kerstdecoratie in je huis? Of ben jij ook veel van de foute kersttruien of kerstsokken? Dan wil je vast deze ook wel in je kast kunnen leggen, tussen de andere kerstsokken 😉 

Share:

4 Reacties

 1. 5 december 2016 / 14:46

  Ja, ik vind kerstdecoratie echt super leuk. Het geeft toch een beetje extra sfeer vind ik. En wat grappig dat je zo’n potje kunt kopen om je eigen kerstboompje te laten groeien, maar dat is denk ik wel meer op lange termijn. Volgend jaar denk ik. Tenzij hij binnen 20 dagen heel snel groeit.

  • Larissa
   Auteur
   5 december 2016 / 16:12

   Inderdaad, ik zou ook niet weten hoe lang dat duurt. Wellicht voor een mega kerstboom voor volgend jaar alvast ja! 😉

  • Larissa
   Auteur
   8 december 2016 / 20:24

   Leuk, hè? 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.