De vijf best gelezen artikelen OOIT! #500special

Hoera! Dit is het vijfhonderdste bericht wat ik publiceer op Styled by Larissa! En speciaal daarvoor deel ik vandaag de vijf best gelezen artikelen, óóit op dit blog. Lezen jullie mee?

1. IK HEB MIJN BROERS ONTMOET (JA, ECHT!)

Hoe kon het ook anders? Het best gelezen artikel óóit is deze, waarin ik vertel dat ik mijn broers op zeventien-jarige leeftijd heb ontmoet. Bijzonder, hm?

2. HANDTEKENING GEZET EN DIPLOMA OP ZAK

Al bijna drie jaar geleden zat ik in mijn examenjaar, en in juli 2016 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Dat vonden jullie blijkbaar erg leuk om te lezen, want dit artikel staat op nummer twee in de lijst! Zo fijn om dat diploma te hebben. Op naar het volgende diploma, in 2019. 😉

3. MIJN EIGEN FOKKE- EN SUKKE CARTOON

Dit artikel plaatste ik in maart 2017, nadat de cartoonist van Fokke en Sukke een gepersonaliseerde cartoon voor mij had gemaakt. Dit had ik op aanvraag laten doen, voor een schoolproject. Hij deelde mijn link, waardoor dit artikel duizenden keren gelezen is door jullie. Zo bijzonder! Voor het project kreeg ik een dikke 9.

4. OUTFIT IN DE NAJAARSZON

Van alle outfits die ik in de afgelopen drie jaar heb geplaatst, vonden jullie deze het leukst! Dat snap ik wel, want ik ben er zelf ook erg blij mee. Niet eens alleen met de outfit – eerlijk: ik draag dit nooit – maar ook met de foto’s.

5. TREND: TIEN EIGENWIJZE TEKSTEN VOOR OP JOUW LETTERBORD

Hm, waarom jullie deze het leukst vonden, weet ik niet, want dit is een heel normaal artikel en heeft niks bijzonders. Wat ik denk, is dat deze hoog in Google is belandt en dat veel mensen die mijn blog niet wekelijks lezen dit artikel aangeklikt hebben ter inspiratie voor hun letterborden. En dat is leuk, want het zijn hele grappige en toffe teksten. Welke tekst heb jij op jouw letterbord staan?

Welk artikel vond jij het leukst om te lezen? En belangrijker nog: wat zou je nog graag meer willen lezen? Liefs, Larissa! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.