De warmste dag van de week

Hoi zonnestraaltjes van me! Nederland houdt zich aan het voorspelde weerbericht: mega mega mega lekker zonnetje! Vanochtend stond ik om tien uur in de sportschool, en vanmiddag ben ik het bos in gegaan om mijn outfit te fotograferen. Kijk je mee?

Het is buiten zulk lekker weer dat ik het liefst nog een uur lang door ging met outfitfoto’s maken. Op de een of andere manier zoek ik het altijd onbewust zo uit dat ik onder honden-uitlaat-uur foto’s ga maken, dus ik heb inmiddels een heel asiel aan honden voorbij zien komen, haha. De top die ik draag is een van mijn favorieten om te dragen met het zonnetje erbij, en heb ik vorig jaar in Parijs gekocht. Love. It. De brogues die ik draag heb ik ook maar weer eens uit de kast gehaald. Ze zijn mega blaar-verwekkend, maar ik vond ze zo leuk bij deze outfit dat ik ze voor dit kleine stukje toch maar even aan trok. Wat vinden jullie van deze brogues? Ik heb ze nog niet zo heel vaak gedeeld op m’n blog. Geniet lekker van het zonnetje vandaag! Liefs, Larissa.

*Whoops! Ik was weer te ongeduldig en stootte m’n net gelakte nagel tegen de camera. Oei. 

TopH&M Coachella 2016 | JeansH&M | SchoenenScapino | Leren jackONLY | ArmbandOnbekend | Ring en zonnebrilPrimark (oude collectie).

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.