Dear August…

Juli was een maand die onverwachts een zwarte rand kreeg en die we nooit zullen vergeten. Ondanks dat, blijf ik positief en staat augustus volledig volgepland met allerlei leuke activiteiten. En met helemaal volgepland, bedoel ik ook écht helemaal volgepland. 😉 Ben je benieuwd naar wat ik allemaal voor leuks ga doen? Lees dan verder!

TIME FOR PARTIES! 

De maand augustus staat in het teken van heel-veel-feestjes. En dat komt goed uit, want laat dat nou nét iets zijn wat ik ontzettend leuk vind. Morgen ga ik naar de verjaardag van Karlijn, die negentien jaar wordt. Aankomende zaterdag heb ik een feestje van twee personen tegelijkertijd en aan het eind van de maand is er een feest hier in de buurt. Omdat ik in een dorp tussen de weilanden woon hebben wij een soort ‘boeren-feesten’, zoals in oktober een Oktoberfest. Eind augustus staat het Polderfest op de planning. Zin in!

VRIENDINNEN

Nu ik studeer in Zwolle, heb ik vriendinnen door het hele land heen. Dat betekent dat je ze eigenlijk niet zo vaak ziet. Komende maand zie ik weer een paar vriendinnetjes tegelijkertijd! We houden een filmavond en gaan eventuele vakantieplannen die we samen hebben bespreken… 😉

MEERPAALDAGEN

Voor het derde jaar op rij help ik 9, 10 en 11 augustus bij de Meerpaaldagen. Benieuwd naar wat dat precies is? Lees dan hier even mijn uitgebreide uitleg! Hier ben ik het hele jaar al mee bezig, en in augustus is het zo ver! Leuk!

LIZZY JARIG

Zoals jullie misschien niet geheel ontgaan is zijn Lizzy en ik dikke vriendinnen, en raad eens: dat zijn we al sinds we vier (!) jaar oud zijn. We zijn samen opgegroeid, hebben ruzie gehad, samen gehuild, samen gelachen en heel wat meegemaakt, en deze maand wordt ze – net als ik! – achttien jaar. Wooooh! Wat hebben wij jarenlang gezeurd om deze maand, haha. Eindelijk worden we achttien. Feest!

UTRECHTSE HEUVELRUG

In augustus ga ik een paar dagen naar de bossen toe om even helemaal tot rust te komen. We zullen drie dagen midden in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug zitten en man: wat kijk ik daar naar uit. Heerlijk!

SECRET PROJECTS 

Goed, er zijn héél wat spannende dingen die voor de komende tijd op de planning staan en waar ik onwijs veel zin in heb. Deze en volgende maand vertel ik jullie daar alles over! Ieks, spannend!

IK BEN JARIG!

Dus… Zoals ik net al zei word ik deze maand eindelijk (lees: EINDELIJK!) achttien jaar en dat betekent naast het betalen van heel veel rekeningen ook dat ik ineens heel veel dingen (legaal) mag doen. Oh, wat heb ik zin in mijn verjaardag dit jaar! Een van de dingen die ik mag doen is…

ZELFSTANDIG RIJDEN

JA! Vanaf mijn verjaardag mag ik zelfstandig rijden! Ik heb mijn rijbewijs inmiddels al bijna acht maanden en het wordt nu echt wel tijd dat ik ook zonder bijrijder op stap mag. Ik kan niet wachten om af en toe de auto te kunnen pakken. Héérlijk.

Zoals je snapt brengt deze maand heel veel leuke dingen, stress, adrenaline en mijlpalen met zich mee… Een maand waarbij ik niet stil zit. En ik heb er ónwijs veel zin in! Wat doen jullie deze maand allemaal? Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 2 augustus 2018 / 07:03

  Wat een leuke plannen allemaal deze maand! Zo fijn dat je 18 wordt! Geniet alvast van je verjaardag.
  Ik ga deze maand lekker op vakantie, zo zin in!
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   2 augustus 2018 / 10:19

   Dankjewel! Jij een fijne vakantie gewenst! Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.