Deze 5 dingen wil ik nog graag doen in 2017

De laatste maanden – wat zeg ik: weken – van 2017 zijn ingegaan en dus is het tijd om nog even extra te genieten van de gezellige sfeer die nu langzaamaan de stad omtovert tot een gezellig kerst-paradijs. Maar er zijn nog een aantal dingen die ik graag wil doen voordat we 2018 inluiden met appelflappen en champagne…

RIJBEWIJS HALEN

Oh, ik heb het al zo vaak laten vallen, maar het is toch echt zo ver: ik mag bijna afrijden en wat hóóp ik met heel mijn hart dat ik dit in één keer haal. Mocht dat zo zijn, dan heb ik officieel mijn rijbewijs nog mogen halen in 2017. Haal ik het niet, dan duurt het nog even en zal ik het moeten uitstellen tot 2018. We will see… 😉

ÉCHT GENIETEN VAN KERST

Het is niet zo dat ik de afgelopen 17 jaar niet heb genoten van kerst (dat heb ik zeker wél gedaan), maar ik ben ieder jaar zo bezig met de voorbereidingen (kerstcadeau’s, kerstboom optuigen, o-ve-ral móet versiering komen, ‘Oh, heb ik persoon X wel een kerstkaart gestuurd?!’) dat ik eigenlijk helemaal vergat hoe magisch kerst eigenlijk is en dat het niet uit maakt als je per ongeluk de naam op een cadeau bent vergeten te schrijven of een kerstslinger te weinig opgehangen hebt. Kerst is er om van te genieten, en daar wil ik dit jaar even extra bij stil staan.

MINIMAAL 5 (KERST)FILMS KIJKEN

De laatste tijd kijk ik enkel en alleen series, maar daardoor vallen de films een beetje in het niet. De komende paar weken draaien er een aantal hele leuke bioscoopfilms, maar staan er ook een aantal heerlijke guilty pleasures op Netflix. Ik wil dus zeker even de tijd nemen om op de bank te hangen en films te gaan kijken. Of naar de bioscoopzaal met popcorn, uiteraard.

ZELFGESCHREVEN KERSTKAARTEN VERSTUREN

Als er íets is waarvan ik vind dat het een traditie mag blijven is dat wel het zelf schrijven en versturen van kerstkaarten, want hóe persoonlijk en leuk is dat?! Zelf vind ik het onwijs leuk om (zelfgeschreven) kerstkaarten te ontvangen, maar versturen des te leuker. Een lief berichtje in elke kerstkaart voor elke vriendin. Ja, daar kan ik uren zoet mee zijn. Ik zit er zelfs over na te denken om een aantal kerstkaarten dit jaar ook zelf te tekenen. Zijn er nog meer mensen die dat anno 2017 doen? #curious

DOELEN STELLEN VOOR 2018

Last but not least wil ik aan het einde van 2017 een aantal realistische en goede doelen stellen voor het jaar wat komen gaat. Dit doe ik – en vele anderen met mij – ieder jaar trouw en ondanks het feit dat we een aantal maanden later vergeten zijn wat we ook al weer wilden bereiken (oeps), blijft het leuk om te doen. Wie doet er mee?

Wat wil jij nog graag doen voor het einde van het jaar? Liefs!

Share:

2 Reacties

 1. 22 november 2017 / 13:38

  Zo leuk dat je zelf nog kerstkaarten verstuurd! Zelf vind ik het ook fantastisch om er te ontvangen, dus ik wil er zeker sturen, maar ik vergeet het ieder jaar weer… Dit jaar maak ik er echt werk van 😉

  • Larissa
   Auteur
   25 november 2017 / 10:41

   Goedzo! Op Pinterest zijn altijd heel veel leuke ideeën te vinden voor eigen kerstkaarten. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.