Deze dingen wil ik nog graag doen in 2018

Hi allemaal! Het duurt nog een paar maanden, maar het einde van het jaar begint langzaam dichterbij te komen! Er zijn nog een aantal dingen die ik in de laatste paar maanden van dit jaar nog graag zou willen doen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Halloween feest

Themafeestjes: ik ben groot fan. Carnaval, tropische feesten en zo ook Halloween. Ik heb nog niks op de planning staan, maar ik hoop dat er rond Halloween hier in de buurt een leuk themafeest is. Niet al te groot, maar gewoon een nachtje feesten met een semi-Halloween outfit. Lijkt me enorm leuk, haha.

Open dagen bezoeken hbo

Ik zit inmiddels in mijn examenjaar en dat betekent heel wat nadenk-werk… wat wil ik met mijn toekomst? Wil ik hierna nog doorstuderen en zo ja: wat ga ik dan doen? Waar? Wat vind ik leuk, waar wil ik meer van leren? De komende tijd ga ik een aantal open dagen bezoeken op het hbo voor een indicatie. Ik denk dat ik mijn keuze stiekem al (bijna) gemaakt heb, maar die houd ik nog even voor mezelf. 😉

Derde gaatje laten schieten

Dit wil ik al járen: een derde gaatje laten schieten. Echter, is het sinds dit jaar verboden bij de meeste juweliers en is er een kans op flinke ontstekingen omdat je oorlel te klein kan zijn. Omdat mijn eerste gaatje al verkeerd is geschoten een aantal jaar terug, is het bij mij een gevarenzone. Lastig, dus, maar ik wil het stiekem wel. En ik ben eigenwijs, dus wie weet.

Mijn eerste tattoo laten zetten

Naast het hebben van een derde gaatje is dit ook iets wat niet uit de lucht komt vallen: mijn eerste tatoeage laten zetten. Ik heb een aantal mooie ideeën en wil dit jaar toch eigenlijk echt wel een van deze ideeën laten uitvoeren.

Haren lang laten groeien

Vorig jaar heb ik mijn haren tweemaal heel kort afgeknipt, waar ik erg blij mee was. Maar, nu wil ik weer eventjes voor langer gaan! Niks bijzonders: ik wil het gewoon graag weer lang hebben. Niet extreem lang, maar wel wat langer dan de tussenlengte die ik nu heb. En daarna, over een tijdje, het allemaal weer kort knippen. Mijn haar groeit erg snel, dus ik kan dit allemaal erg makkelijk doen, haha. Heerlijk.

Nieuwe sieraden kopen

Sinds dit jaar ben ik enorm into-sieraden en vind ik het leuk toffe combinaties te maken. Ik ben al langzaam bezig met het verzamelen van wat sieraden, en het plan is om de komende paar maanden nog wat mooie setjes te maken. Oorbellen, horloges, armbanden. Heel mooi!

Kerstmarkt bezoeken

Kerst… Het komt er weer aan! Hoewel ik ieder jaar een extreme kerst-fanaat ben, valt het dit jaar nog wel mee. Even een jaar niet gek worden van mijn eigen kerstmuziek, kerst kamer en kerstgekte, haha. Maar, ik wil wel iets leuks doen dit jaar. Een kerstmarkt, een stad bezoeken, het maakt me niet zo heel veel uit, maar in elk geval iets leuks doen rondom kerst. 🙂

Naar de Efteling

We willen het al een tijdje, maar komen er steeds niet aan toe: naar de Efteling gaan. Daar ben ik al járen niet meer geweest en het lijkt me heel leuk daar weer eens naartoe te gaan. De winter-Efteling wil ik nog steeds eens een keer zien, dus ik hoop dat in de komende maanden nog te kunnen doen.

Meer outfit foto’s maken

Ah, wat mis ik dit… Ik maak echt veel te weinig outfit foto’s, en dat komt enkel en alleen doordat ik het veel te druk heb. Elke keer als ik dan weer buiten sta met mijn camera vind ik het ontzettend leuk, maar ik maak er te weinig tijd voor vrij. De komende maanden hoop ik toch weer wat meer naar buiten te kunnen met mijn camera. Helaas is ‘ie momenteel wel kapot, dus ik moet hem eerst laten maken, maar daarna.. 😉

Wat hopen jullie de komende maanden nog te gaan doen? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.