Deze grote reizen wil ik ooit nog een keer maken

Photo by @polkadotpassport on Instagram

Er zijn enorm veel landen, plekken en gebieden die ik in mijn leven ooit nog een keer móet bezoeken. Om alle landen op te noemen, zijn we wel eventjes verder. Maar als het gaat om daadwerkelijke grote reizen zijn er zes die ik héél graag wil maken. Lees je mee?

West-Amerika

Op stipt nummer één staat West-Amerika. Als er een reis is die ik al heel lang SUPER graag wil maken is het deze wel. Langs de hele westkust, route 66, San Fransisco, LA… Even weg zwijmelen. Zodra ik het geld heb om een reis te maken is dit by far de reis die ik als eerste zou maken en waar ik dan ook intens veel foto’s zou maken. En misschien ooit komt de droom dan toch nog uit om een (vakantie)huisje te hebben in Californië. *Zwijmelt*.

Afrika

Ik weet niet waarom, maar Afrika spreekt mij op de een of andere manier ook wel aan. Niet om er te wonen en ook niet om er voor een lange tijd te zijn, maar gewoon om er een Safari te maken en alles te verkennen. Alle mooie dieren spotten, rondrijden in een Jeep. Meer niet, alleen dat. Lijkt me heel gaaf.

Scandinavië (Noorwegen – Zweden – Finland)

Liefde voor Scandinavië! Ik wil heel graag een keer naar het Noorden toe, en als ik daar dan heen ga pak ik het liefst alle drie de landen tegelijkertijd. Een maandje een camper huren en lekker rondrijden, de mooiste (en koudste) plekken bezoeken. Ja, ook een droomreisje.

Oost-Amerika

Om weer even terug te gaan naar de Amerikaanse sferen: van New York naar Miami is een reis die ik ook heel tof vindt. Hoewel ik het ook prima zou vinden om een keer op vakantie te gaan naar New York, en een andere keer naar Miami etc., vind ik een reis ook wel vet. Maar los is ook prima, als ik het allemaal maar zie.

Zuid-Amerika

Ok, na deze hebben we heel Amerika wel zo’n beetje gehad: Zuid-Amerika. Dit is iets wat ik niet als eerste zou doen, maar mocht ik ooit door al m’n reizen heen zijn en nog niet door al m’n geld heen, dan zou ik ook heel graag Zuid-Amerika willen ontdekken. Alle culturen, stranden, monumenten. Alles. Lijkt me prachtig.

Bali

Iets compleet anders: Bali. Ik had niks met landen zoals Bali, en bijvoorbeeld China en Japan spreken mij nog steeds niet aan. Maar sinds ik de vlogs van Anna Nooshin in Bali heb gezien, moet en zal ik ooit een keer naar Bali gaan. Er is daar zo’n oase van rust, prachtige plekken, mooie natuur. Het lijkt me heerlijk om daar drie weken heen te gaan en in alle rust alle hoeken te verkennen.

Wat zijn reizen die jullie ooit nog een keer willen maken of die je al een keer gemaakt hebt en heel erg aanraadt? Laat het me weten, ik vind het geweldig om reisverhalen te lezen (en weg te zwijmelen bij het idee dat ik daar ook heen wil). Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

4 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 20:29

  Whenever you go to America… I want to go with youuu! Lijkt me zo vet <3

  • Larissa
   Auteur
   7 februari 2017 / 16:08

   Ja, mij ook! Van mij mag je mee 😉 Haha

 2. 6 februari 2017 / 21:11

  Amerika staat bij mij ook op nummer 1. Ben net terug uit Bali en het was heerlijk! X

  • Larissa
   Auteur
   7 februari 2017 / 16:09

   Ooooh Bali! Wat gaaf! Het was vast heel mooi..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.