Deze outfit droeg ik in Amersfoort

Inmiddels alweer een kleine twee weken terug was ik een dag in het prachtige Amersfoort, en daar kon ik het niet laten mooie foto’s te maken. Maar niet alleen van de stad zelf (klik hier voor alle foto’s van Amersfoort zelf!): ook van mijn outfit! Kijken jullie mee?

Ik droeg mijn, enigszins nieuwe, broek die ik heb gekocht in de kledingwinkel waar ik werk, gecombineerd met mijn favoriete truitje van de Bershka: hij zit ontzettend fijn en is lekker vrolijk, haha. We maakten foto’s op verschillende plekken in de stad, maar de meeste bij een pleintje achter de grote winkelstraat. Zo gezellig, is het daar!

Wat vinden jullie van mijn outfit en de foto’s? En zijn jullie wel eens in Amersfoort geweest? Ik wil daar snel nog eens heen! Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

  1. 8 november 2018 / 21:08

    Geweldige outfit! Ik vind het shirtje je super staan. <3
    Liefs,
    Evelien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.