Deze reizen wil ik de komende drie jaar maken

Niet mijn eigen foto*

Naarmate ik ouder wordt, begint het reizen steeds meer te kriebelen. Ik kan niet wachten om het vliegtuig in te stappen en naar een zonnig oord of prachtig land toe te reizen. Mijn travel-list is ellendig lang, maar om ietwat realistisch te blijven heb ik drie reizen uitgekozen die ik in de komende drie jaar graag wil maken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

MIAMI, FLORIDA, USA

Allereerst, iets wat ik al onwijs lang graag wil, is het bezoeken van een vriendin in Miami. Zij woont daar nu ongeveer anderhalf jaar, en daardoor zien we elkaar vrijwel niet meer. Buiten het feit om dat Florida mij onwijs mooi lijkt en ik daar sowieso al graag heen wil, kan ik ook niet wachten om een keer langs te gaan bij dat vriendinnetje. In de komende drie jaar hoop ik toch écht wel dat de Werelddeal weken van KLM ineens een handje helpen zodat ik dat vliegticket toch echt kan gaan boeken.

LONDEN, ENGELAND

Een stad waar ik de laatste tijd steeds meer fascinatie voor heb gekregen is Londen. Dit begon rond kerst 2016, toen ik ineens allemaal foto’s voorbij zag komen van deze stad – versierd tijdens de kerstperiode – en sindsdien lijkt het me eigenlijk een hele fijne, mooie en praktische (want: dichtbij!) stad. Sterker nog: ik ben heel benieuwd naar Engeland en zou graag ook buiten Londen een kijkje nemen.

ROADTRIP ITALIË

Mijn moeder en ik willen heel graag in de komende drie jaar een kleine rondreis door Italië maken, helemaal back to basic: met een gehuurde auto allemaal hotelletjes afreizen en verschillende plekken van Italië bekijken. Zelf ben ik nog nooit in Italië geweest, maar omdat ik dol ben op de Italiaanse keuken weet ik nu al dat het alleen maar leuker kan worden. Volgend jaar mag ik ook in het buitenland autorijden, dus vanaf dan kunnen we deze reis misschien wel werkelijkheid maken…

Uiteraard wil ik zo veel mogelijk plekken van de wereld ontdekken en kan het zomaar zijn dat ik opeens veel meer landen bezoek dan dit, maar zoals het er nu uit ziet moeten deze reizen te doen zijn in de komende paar jaar, wat betreft prijs en tijd. Welke reis wil jij nog graag in de komende drie jaar maken? Liefs!

Share:

2 Reacties

 1. 22 januari 2018 / 08:43

  Een hoop leuks in het vooruitzicht dus! Ik heb dat altijd met ‘voor m’n 30e wil ik een roadtrip door de U.S.A. maken’ Ik heb nog zo’n 6 jaar daarvoor 😛

  • Larissa
   Auteur
   24 januari 2018 / 14:06

   Ohhhh ik ben benieuwd of het je gaat lukken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.