Deze toffe boeken liggen nog op mijn boekenstapel

Vroeger las ik onwijs veel boeken: ik stond als kind wekelijks in de bibliotheek en vond het geweldig. Tegenwoordig is dat beeld compleet omgedraaid: als ik twee boeken per jaar lees is dat al veel. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar autobiografieën en lifestyle-boeken. Voor deze boeken maak ik af en toe nog wat tijd over, in de trein of in de zomer in het zonnetje. Omdat ik dus zo weinig lees maar wel geïnteresseerd ben in heel wat boeken, is mijn boekenstapel inmiddels flink gegroeid…

Er zijn dus een aantal boeken die ik nog graag wil lezen. Sterker nog – dit is pas een klein gedeelte van de selectie. Ik heb mezelf voorgenomen wat meer te gaan lezen – en hier rust uit te kunnen halen – als ik elke dag vijf uur reis of na mijn examens wat rust neem. En dus komt deze stapel goed van pas het komende jaar!

RENS KROES – MIJN LIFESTYLE GUIDE

Een boek wat al vanaf het moment van publicatie hoog op de wishlist stond was deze nieuwe guide, van Rens Kroes. Rens inspireert mij altijd met haar positieve vibes, en dus kon ook dit boek niet achterblijven. Ik ben er een klein stuk in begonnen en vind ‘m tot nu toe erg inspirerend en motiverend!

NICE GIRLS DON’T GET THE CORNER OFFICE

Dit boek wilde ik al enorm lang graag hebben, en met sinterklaas kreeg ik hem van Lizzy. Onwijs lief en 100% blij mee. Nu alleen nog tijd vinden om er doorheen te komen… Ik heb een klein stuk gelezen, en het is een boek waarbij je ook zelf dingen kunt invullen dus meteen inzichten krijgt over de tips die ze je geven. Erg interessant en leuk!

HAPPY LIFE 365

Dit boek van Kelly Weekers kreeg vrij veel aandacht in de Nederlandse media, en de achterkant inspireerde mij meteen het boek ook aan te schaffen. Ook hier ben ik al een stukje in begonnen (oeps) en ook deze is tot nu toe erg motiverend en positief. Vooral dat laatste is erg fijn!

JONG BURN-OUT

Dit boek leek mij vooral enorm interessant omdat ik denk dat dit boek momenteel op mijn lijf geschreven is. Ik kan het woord burn-out inmiddels bijna niet meer horen en de signalen liegen er niet om: uitkijken geblazen. In dit boek ben ik nog niet begonnen, maar ik hoop er iets aan te gaan hebben! Als ik de recensies op het internet zo lees, komt dat wel goed.

SUZANNE VERMEER – IJSKOUD

Ik vind literaire thrillers ONWIJS interessant en ik kan boeken zoals deze in één dag uitlezen. Maar… dan vooral op een ligbedje in de zon midden in een overheerlijke vakantie. Thuis heb ik er de concentratie niet voor. Als er een schrijfster is waar ik vrijwel alle boeken van aan het verzamelen ben, is het Suzanne Vermeer wel. Ik vind haar oprecht de beste schrijfster in dit genre: haar boeken zijn altijd weer aan te raden. Deze ga ik dus binnenkort ook zeker lezen!

Hebben jullie ook nog bepaalde boeken thuis liggen die je nog moet lezen? Volgens mij hebben we dat allemaal wel – als je een beetje van lezen houdt tenminste. Laat mij even weten welke jij nog graag zou willen lezen! Liefs.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.