Deze vier boeken ga ik deze zomer lezen

Voor wie mij kent weet dat ik heel graag boeken lees, maar dit eigenlijk te weinig doe. De afgelopen tijd heb ik vier boeken in huis gehaald, waar ik deze zomer(vakantie) eens flink de tijd voor ga nemen. 

Als je het mij vraagt, zijn mijn favoriete genres literaire thrillers en autobiografieën. Ik verslindt boeken zoals die van Simone van der Vlugt, Suzanne Vermeer en Linda van Rijn. Een paar favorieten uit de categorie autobiografieën zijn bijvoorbeeld die van Anna Nooshin (On Top en On Life) en Jiami Jongejan.

Babe, you got this

Dit boek inspireerde me al vanaf het moment dat ik begon aan de eerste bladzijde. Want yes: ik ben er al in begonnen. Ik heb hem alleen nog niet kunnen uit lezen. Dit is een boek geschreven door Martje Haverkamp en Emilie Sobels: mijn toekomstige (stage)collega’s, hoe gaaf!? Het feit dat ik bij Hashtag Workmode stage ga lopen is niet de reden dat ik dit boek kocht: ik had het boek al voordat ik aangenomen was. Het boek is enorm inspirerend en er zijn meerdere meiden, zzp’ers, aan het woord die stuk voor stuk hun road to success vertellen. Enorm fascinerend.

Koop bij bol.com

Het paradijs

Jaaa, Suzanne Vermeer, my fave! Dit is het nieuwe boek van de pseudoniem van Suzanne Vermeer (of hoe dat dan ook precies zit) en ook hier ben ik al een klein stukje in begonnen. Het gaat over twee vrienden die op een Grieks eiland gaan werken, waarna ze nog een tijdje blijven om vakantie te vieren. Omdat de boeken van Suzanne Vermeer eigenlijk altijd wel goed zijn, heb ik er nu al zin in om deze verder uit te gaan lezen.

Koop bij bol.com

Ski Resort & Piste Alarm

Dit zijn twee literaire thrillers van Linda van Rijn. Wat ik persoonlijk fijn vind aan haar boeken is dat ze eigenlijk altijd heel dun zijn: er zijn weinig bladzijdes en toch is het verhaal beresterk. Goede tip: vaak liggen de boeken voor ca. €4,- bij Trekpleister in de schappen. Perfect dus, om mee te nemen op vakantie en daarbij scheelt het je weer wat geld!

Welke boeken ben jij momenteel aan het lezen of ga je deze vakantie nog lezen? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.