Deze waslijst aan films en series kun je de komende tijd gaan kijken op Netflix

Oh jongens, wat is het warm! Zo zo zo lekker, dit! De meesten van ons zitten thuis de komende weken en dus zit er niks anders op dan er het beste van maken met elkaar. Wat ik zo bijzonder vind, is hoe mensen zich vervelen momenteel. Want zeg nou zelf: er is vast nog wel iets op je Watch List op Netflix waar je nooit aan toe kwam. En dit is hét moment om dat op te pakken.

Je kunt natuurlijk talloos veel films en series kijken op Netflix, en dit is pas een kleine greep uit de beelden die te bekijken zijn. Maar toch weet ik zeker dat je deze lang niet allemaal gekeken hebt, dus dat er nog genoeg te kijken valt. Als je nu denkt: ja leuk, maar dit zijn alle cliché’s: no worries. Komende week ga ik een lijstje maken met ‘forgotten footage’: films en series die net bij Trending of Nieuwe Releases staan, die wél het kijken waard zijn. Om te beginnen, hier een aantal classics! Laten we er het beste van maken en vooral niet klagen met dit weer erbij. Ga in de tuin of op je balkon (indien je een van beide hebt) zitten en geniet!

Series op Netflix

⭐️ Dare me

⭐️ Love is blind

⭐️ Vis a Vis

⭐️ Suits

⭐️ Outlander

⭐️ Prison Break

⭐️ Pretty Little Liars (be quick, deze verdwijnt 23 april!)

⭐️ Homeland

Films op Netflix

⭐️ After

⭐️ The Kissing Booth

⭐️ Singel 39

⭐️ The last summer

⭐️ Tall girl

⭐️ SPF-18

⭐️ Soof 2

⭐️ Mamma Mia

⭐️ Set it up

Welke films of series gaan jullie kijken? Let me know! X

Share:

3 Reacties

 1. 6 april 2020 / 14:04

  After heb ik ook gezien, outlander is The best op dit moment, love is blind heb ik gekeken maar man.. wat een gekke mensen zaten daar tussen zeg, vooral die Jessica. Die gaf haar hond gewoon rode wijn? Riverdale moet eigenlijk nog in je rijtje staan haha.
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Weekvlog 173 – plantjes groeien & bureau verpest!My Profile

  • Larissa
   Auteur
   20 april 2020 / 11:40

   Leuke tips! Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge