Dit was mijn 2016

HAPPY NEW YEAR’S EVE! Alvast, dan. Het is pas middag, maar dat maakt verder niet zo heel veel uit. Vandaag, op de laatste dag van 2016, deel ik wat ik allemaal heb gedaan in het afgelopen jaar. En dat is echt een héleboel.

JANUARI

In januari had ik een rustige start. Er vielen wat sneeuwvlokjes uit de lucht, wat de reden gaf om het bos in te gaan en foto’s te maken. Ook maakte Lizzy en ik de eerste outfitfoto’s van het jaar!

FEBRUARI

Deze maand ging ik als verjaardagscadeau voor mijn moeder een weekendje naar Den Haag. We bezochten de Pier, het strand (uiteraard), Den Haag zelf, de vuurtoren en noem zo maar op. Ook maakte ik weer wat outfitfoto’s en daarmee was deze tweede maand ook weer om!

MAART

Ook maart bleef nog rustig. Ik beloof je: vanaf april begon de gekte! 😉 Ik ging met Lizzy naar buiten voor foto’s en ik deed mee met NL-Doet. Hier heb ik dan weer geen foto’s van, maar het is wel leuk om even te vermelden.

APRIL

Kijk, daar zitten de leuke activiteiten! In april deed ik een hele hoop. Ik ging naar Dolfinarium, bezocht Kingdance in Zwolle en ging op 30 april naar de musical Grease, waar ik onder andere Tim Douwsma ontmoette. Fun fact about Kingdance: het is dit jaar de dag waarop ik de meeste stappen heb gezet volgens S Health. 38697 stappen heb ik maarliefst gezet, haha. Vlak voordat we met school de bus in stapten om naar de stad van de liefde te gaan, hadden we nog snel even de examenstunt ‘Après Ski’, waarbij we Beer Pong deden, er allerlei ski-activiteiten waren en jawel: een après-ski feessie! De dag hierna mochten we om 5 uur verzamelen, om de busrit naar Parijs te maken! We verbleven een tijdje in Parijs, zagen het Louvre, de Eiffeltoren, De Nôtre Dame, hadden een rondvaart over de Seine en aan het einde daarvan, waren we getuigen van een prachtig knipperende Eiffeltoren. ZO mooi! Omdat ik rond die tijd wisselde van blog, zijn de foto’s van Parijs er bij in geschoten om te delen. Wellicht dat ik dat volgend jaar doe!

MEI

In mei was het dan zover: de examens. Engels, Nederlands, Duits, kunstvakken, economie en wiskunde. Vijf dagen achter elkaar heb ik gestreden, om de week daarna vrij te zijn. Hierin had iedereen nog examens, maar die van mij kwamen precies zo uit dat ik na 5 dagen klaar was. Fijn, maar ook minder fijn. Vlak voor de examens ging ik nog naar een festival: Dance4Liberation. Verder niet heel belangrijk, want de examens stonden centraal in deze maand!

JUNI

Juni, de maand waarin er een hele hoop gebeurde. Als eerst: ik slaagde voor mijn examens! Jawel, ik had het in één keer gehaald! ZO fijn! Van 1 juni tot en met 6 juni was ik samen met Sophie een week op de camping, om een soort van vakantie te vieren. Aan het einde van de maand hadden we namelijk Sophie haar afscheidsfeest: ze gaat naar Amerika :(. Juni was ook de maand waarin Pokémon GO he-le-maal een ding was, en waarop we massaal de straat op gingen om Charmenders te zoeken. Ook had ik nog een fotoshoot op het strand, waarvan ik me bij het schrijven hiervan afvraag of ik die foto’s al wel eens gedeeld heb…  Als laatste was juni de maand waarin ik met mijn lieve vriendje verkering kreeg, awh <3.

JULI

In juli bezochten Lizzy en ik het nutellafestival, wat niet zo leuk uitviel als het leek. In het artikel wat ik er over schreef kun je lezen waarom. Ook had ik mijn diploma uitreiking, wat echt super tof was om mee te maken! Nog geen week later vertrok lieve Sophie voorgoed naar Amerika.. Ook werden we door mijn tante en oom uitgenodigd om mee te gaan naar Soldaat van Oranje, en dus maakten we er een weekendje in het zuiden van. We gingen langs bij mijn oom, ontbeten op het strand en gingen naar Soldaat van Oranje. Als laatste ging ik 25 juli met Jarno naar Amsterdam, en ’s avonds nog even naar Scheveningen. Hiervan heb ik geen foto ingevoegd, maar dat was ook een mega gezellig dagje. <3

AUGUSTUS

In Augustus hielp ik mee als vrijwilliger bij de Meerpaaldagen! Uiteraard is dat niet iets van één maand, de voorbereidingen begonnen al veel eerder, maar in augustus vond het festival plaats. Ik heb enorm veel geleerd, leuke mensen en artiesten ontmoet en dit jaar doe ik weer mee! Ook ging ik met Esther naar Amsterdam, als gezellig uitje. We bezochten het fotografiemuseum FOAM. Deze maand kon ik ook eindelijk mijn paspoort aanvragen, waar ik heel blij mee was. In het midden onderin zie je een foto van Lizzy haar verjaardag, waar ik tussen de Meerpaaldagen door even langs glipte. Aan het einde van de maand was het tijd voor mijn Sweet 16! Eindelijk 16!

SEPTEMBER

In september begon ik aan mijn nieuwe opleiding. Of eigenlijk begon ik daar 30 augustus (op mijn verjaardag) mee, maar in september begonnen we écht. In die maand heb ik enorm veel vrienden gemaakt, nieuwe mensen ontmoet en heel vaak mijn grenzen verlegt en uit m’n comfort zone gestapt. Dat was het overigens wel waard :). 10 september gingen we naar ons jaarlijkse uitstapje naar Maarn, waar we altijd een boswandeling maken en heel veel foto’s schieten. 25 september ging ik samen met Jarno een dagje naar Rotterdam, waar we een gehele toeristische route kozen: de Markthal, Erasmusbrug, Euromast en noem maar op. Ik heb een mega leuke dag gehad! <3

OKTOBER

Oktober is de maand waarin mijn lange lokken er af gingen. ”Maar, je haar is nog steeds lang?” Vinden jullie ja. Voor mij is er een enorm stuk af gegaan, iets wat ik al heel lang wilde doen. Samen met Lizzy ging ik naar Amsterdam, en bezochten we BANKSY. Dit was mede voor een schoolopdracht, maar ook omdat het ons leuk leek om heen te gaan. Paleis het Loo, ook een dagje weg samen met vrienden van ons. En ik ging samen met Jesse en Tom naar Martin Garrix, iets wat ik al héél lang wilde en wat eindelijk mogelijk was. ZO tof!

NOVEMBER

In november deed ik weer wat rustiger aan, omdat ik hiervan ook twee weken ziek was. Ik ging hoestend en proestend naar buiten om toch even wat herfstfoto’s te schieten, en we hadden natuurlijk de spannende verkiezingsnacht. Deze brachten ik en mijn klas door in Youri zijn huiskamer: jawel, 30 man in zijn huiskamer. Voorafgaand hadden we gewokt, wat heel gezellig was. De hele nacht opgebleven om Trump en Clinton in de strijd te zien, en ’s ochtends weer vrolijk verder. Meer weten? Ik schreef er een artikel over.

DECEMBER

December staat bij zowel jullie als mij nog fris op ons netvlies. Vooral Maastricht was een grote gebeurtenis deze maand, want hier keken we al máánden naar uit. Eerder deze maand gingen we nog naar The Bodyguard, wat ik na vele reclames op televisie ook al op mijn Bucketlist kon zetten. In het midden van de maand gingen we naar Maastricht, waar ik het enorm leuk heb gehad. Ik ga er nu niet verder op in, maar als je het alsnog wilt lezen kun je hier deel 1, deel 2 en deel 3 bekijken! Aan het eind van het jaar gingen we op 23 december met de hele klas lunchen, gevolgd door ijspret op de ijsbaan. Leuk!

Ik heb een prachtig jaar gehad en wil jullie lieve lezers bedanken voor het volgen en telkens weer lezen van mijn blogs. Ik hoop dat jullie net zo’n mooi jaar hebben gehad als ik, en als dat niet het geval is hoop ik op wat meer geluk in 2017! Veel plezier vanavond! En kijk uit met het vuurwerk, hè ;). Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.