Dit was mijn kerst

Hi allemaal! Hoe waren de kerstdagen voor jullie? Vandaag laat ik jullie een kleine recap zien van mijn kerstdagen. Kijken jullie mee?

Op kerstavond moest ik een paar uurtjes werken, maar daarna keek ik – uiteraard – de All You Need Is Love kerstspecial samen met mama. Op eerste kerstdag vierden we het bij mijn oma: we hadden lekker eten en ’s avonds maakten ze een drie-gangen diner klaar zoals ze elk jaar doet. Ontzettend lekker en gezellig. Op tweede kerstdag heb ik lekker lang in bed gelegen, kerstfilms gekeken, met mama spelletjes gedaan en zijn we ’s avonds met z’n drieën gaan gourmetten. Gooische Vrouwen was op tv, dus dat keken we met een half oog mee.

Kerst was dit jaar heel anders dan andere jaren. We misten mijn lieve overgroot oma, die afgelopen juli overleed. Kerst is daardoor totaal niet meer hetzelfde en het is heel erg wennen met een kerstfanaat minder. Dat zal ook de komende jaren nog wel blijven. Maar ondanks dat heb ik toch een goede kerst gehad en even kunnen uitrusten – héérlijk! 

Wat hebben jullie deze kerst allemaal gedaan? Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.