Dit zijn mijn favoriete momenten tijdens het herfstseizoen

Maarn, november 2016

Het is midden september en terwijl ik dit schrijf druipt het water langs de ramen in het gebouw waar ik in zit. Het is kouder, de wind is aanwezig en ook de regen houdt het niet voor gezien. Alle tekenen wijzen er op dat de herfst er aan komt, en laat dat nou net mijn favoriete seizoen zijn. Om alvast in de stemming te komen heb ik een vrolijk lijstje gemaakt met al mijn favoriete momenten tijdens het herfstseizoen.

Talloze geurkaarzen inslaan ✭ En deze vervolgens aansteken, het liefst allemaal tegelijkertijd ✭ De warme dekens uit de kast halen en over de bank of over je bed heen gooien ✭ Als een spook door het huis heen lopen met een grote fleece deken om je heen ✭ Tegen de verwarming aan zitten of met je voeten richting de verwarming ✭ Dikke sokken aantrekken ✭ Slides maken op gladde vloeren met je wollen sokken aan ✭ Leuke, warme truien kunnen weer uit de kast ✭ Comfortabele en zachte kleding aantrekken ✭ Jezelf op de bank nestelen met leuke films of series ✭ Durf ik het te zeggen? Ehhh. Kerstfilms. Quilty. ✭ Vroeg op de avond al gezellige sfeerlampjes aandoen en de grote lamp uit ✭ Eindelijk tijd om maskers en andere verzorgingsproducten uit te proberen ✭ Lange, warme douche nemen ✭ De natuur wordt prachtig buiten ✭ Bladeren vallen van de bomen af en geven de wereld een mooie, oranje deken ✭ Herfstwandelingen, het liefst elke dag ✭ Kastanjes zoeken ✭ Eekhoorns die ineens tevoorschijn komen ✭ Herfstfotografie: mijn favoriet! ✭ Binnenshuis bezig zijn: lekker opruimen of je interieur anders decoreren ✭ Binnenshuis activiteiten organiseren (daarvoor ben je bij mij aan het goede adres) zoals high tea’s, wijnproeverijen en noem maar op. Voor al uw feesten en partijen ✭ Ook belangrijk in het najaar: festival tickets bestellen voor komende zomer! Nu een rib uit je lijf, maar je bent jezelf volgend jaar heel dankbaar ✭ Warme chocolademelk met een hele hoop mini-marshmallows ✭ In de meest cozy mokken, natuurlijk ✭ Nagels lakken in najaarstinten ✭ Najaars food: kaneelkoekjes, speculaas, appeltaart… Love it. ✭ Mijn favoriete bezigheid ever: koffie drinken met vriendinnen in een koffietentje, met appeltaart, terwijl de regen op de ramen tikt. YES.

Zoals jullie wel kunnen lezen, ben ik enorm fan van de herfst. Je hoort mij ook vaak genoeg klagen tussendoor, over die sch*t regen en t*kke wind, maar als je dit lijstje erbij pakt en bekijkt hoe fijn de herfst eigenlijk is, is alles weer goed. Wat vinden jullie van de herfst? Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.