Doe het zelf: lente in een glas

Vorige week deelde ik vier hele simpele DIY’s met jullie, maar dit keer heb ik er een die nét even wat meer moeite vergt, maar minstens zo leuk is. Lees snel verder om de uitleg én het eindresultaat te bekijken.

Omdat ik het na zo’n koude en knusse winter kaal vind zonder kerstboom, kan ik nooit vroeg genoeg beginnen met het neerzetten van zomerse accessoires. Deze twee glazen heb ik vorig jaar in elkaar geknutseld. In de herfst heb ik er weer wat anders mee gedaan, maar omdat ik het vorig jaar zo leuk vond vond ik het de moeite waard om dezelfde DIY opnieuw te maken.

Wat je nodig hebt: twee glazen, twee kleine bloemen (af te knippen), sierzand en schelpen. Alle benodigdheden zijn heel goedkoop te scoren bij bijvoorbeeld een Action of Big Bazar.

Wat je vervolgens doet is heel simpel: giet het sierzand in de potjes. Je kunt zelf bepalen tot welke hoogte je het wilt hebben, maar omdat de gehele bloem er ook nog in moet koos ik er voor om het niet al te hoog te laten komen. Vervolgens leg je de schelpen boven op het zand neer, voor een speels effect.

Als laatste stop je de bloemen er in! Mocht je de steel net te lang hebben geknipt, kun je hem vaak door het ijzerdraad ook nog wat ombuigen, zodat de lengte van de steel kleiner word.

En dit is dan het eindresultaat! Best klein, redelijk makkelijk en heel leuk om neer te zetten in het huis.

Wat vinden jullie van deze DIY? Mocht je deze nou na gaan maken, stuur dan een foto via Twitter of Instagram! Dat vind ik heel tof om te zien! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge