Drie handige gadgets voor je mobiele telefoon

Mijn mobiel: ik kan niet meer zonder. Dagelijks spendeer ik minimaal 3 uur (!) op mijn mobiel en des te fijner vind ik het om het gebruiksgemak voor mezelf fijner te maken. Omdat ik vaak alleen mijn favoriete apps deel, leek het me leuk om ook eens wat anders te delen. Vandaag deel ik met jullie drie handige gadgets voor jouw mobiel waar ik zelf enorm fan van ben. Kijk je mee?

SPORTARMBAND

Een sportarmband: deze gadget is bijna essentieel voor elke fanatieke hardloper of wielrenner. Zelf doe ik niet aan een buitensport, maar ik wandel wel ontzettend vaak. Omdat ik tegenwoordig steeds meer kleding draag zonder zakken, en ik al meerdere keren niet wist wat ik met m’n mobiel aan moest als ik ging wandelen, leek me dit een onwijs handige gadget die vast nog een keer van pas gaat komen. Hij heeft aan beide kanten LED-verlichting, zodat je goed zichtbaar bent in het donker, hij beschikt over een gat voor je oordoppen én een vakje voor je sleutels. Hoe onwijs handig?!

CAR HOLDER

Afgelopen januari heb ik mijn rijbewijs gehaald, en omdat ik van plan ben veel kilometers te maken stond deze gadget al onwijs lang op mijn verlanglijstje: een car-holder voor je mobiel. Wanneer je achter het stuur zit is het natuurlijk niet de bedoeling om op je mobiel bezig te zijn – daar heb ik echt een hekel aan – en dus is het des te fijner dat ik nu mijn navigatie voor me heb zonder dat ik steeds mijn mobiel van de bijrijdersstoel af moet pakken. Want die navigatie, die heb ik écht nodig. Mijn oriëntatie gevoel is namelijk net zo slecht als die van een stoeptegel. 😉

POPSOCKET

Als laatste deze kleine gadget: een pop socket. Dit is een handige gadget voor iedereen met een groot mobiel: meer stevigheid en grip zodat je net-nieuwe iPhone niet in de eerste week al op de grond laat kletteren. Je kunt hem op je mobiel of op je hoesje plakken en is ontzettend stevig.

#GETITCOVERED

Wil jij kans maken op €50,- shoptegoed bij smartphonehoesjes.nl? Deel dan een foto van jouw aankoop op Instagram met de hashtag #getitcovered, en wie weet kun jij binnenkort shoppen met €50,- shoptegoed!

Welke gadget voor je mobiel gebruik jij graag? Laat het me weten, daar ben ik namelijk ontzettend benieuwd naar! 

Dit artikel is in samenwerking met Smartphonehoesjes.nl*

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.