Een dagje Amersfoort

Morning! Hoe was jullie weekend? Voor mij begint vandaag school weer, dus ik ben weer veel te vinden in het oude vertrouwde Zwolle. Echter, was ik vorige week in een andere mooie stad, namelijk Amersfoort! Daar heb ik een aantal foto’s gemaakt van de binnenstad. Kijken jullie mee?

Een jaar of twee geleden ben ik ook al eens in Amersfoort geweest met vriendinnen. De stad was toen al mooi, maar we kwamen toen meer om te shoppen. Nu zijn we ook een stukje buiten langs gegaan en hebben we een paar keer stil gestaan bij mooie straatjes. Ik was specifiek op zoek naar een nieuwe winterjas: ik kan al drie jaar lang niet dé perfecte winterjas vinden. Mega irritant, want ik heb precies in m’n hoofd hoe de jas er uit moet zien. En nérgens, gewoon. Niet geslaagd in Amersfoort, dus, maar wel wat andere items gekocht bij Costes.

Wat vinden jullie van Amersfoort? Komen jullie daar ook wel eens om te winkelen? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.