Een héél stuk korter

Aaaaah! Ik hoef jullie niet te vragen wat er opvallend is aan bovenstaande foto, want we kunnen het allemaal wel zien: m’n haar is KORT! 

Dit is niet de eerste keer dat ik een drastisch groot stuk van m’n haren af knip: in oktober vorig jaar ging de schaar er ook al behoorlijk in. Maar zo extreem veel haren er af in één keer heb ik nog nooit gehad. En eerlijk: ik vind het TOF!

Het was een behoorlijke stap, maar ik ben enorm blij dat ik het heb gedaan. Hebben jullie – de meiden met lange lokken – er wel eens over na gedacht dat er ook kapsels zijn waarbij je haren níet in je bord met eten hangen? Het kan! Meerdere mensen uit mijn omgeving hadden het me aangeraden. Ze zeiden dat het me ‘frisser’ zou staan en ik er ‘volwassener’ uit zou zien, en daar ben ik het mee eens.

Ik moet nog heel erg wennen. M’n haren komen niet meer tot voorbij m’n borsten en ik heb veel minder shampoo nodig dan voorheen. Ook droogt m’n haar sneller na het douchen en heb ik veel minder klitten. En als ik het zelf mag zeggen: ik lijk er een stuk minder ‘loom’ door. Love-it.

For example: onderstaande foto is de foto die ik maakte vlak voordat de kapster gistermiddag kwam. Dit is dus het meest realistische beeld van hoe lang m’n haar was. Heel gek om te zien, vind je niet?

De voornaamste reden dat ik het heb gedaan is omdat ik op vakantie geen haren op m’n plakkerige zonnebrand huid wil hebben. Girls will understand. En buiten dat wilde ik het toch al een keer dramatisch kort knippen, dus dit was het goede moment!

Wat vinden jullie van m’n korte haar? Ik ben er in elk geval ontzettend blij mee en ik hoop dat ik dat over een paar weken nog steeds hardop durf te zeggen ;-). Liefs, Larissa. 

Share:

4 Reacties

 1. 21 juli 2017 / 15:31

  Het staat je zoooo goed en inderdaad fris! Ik heb er zelf al wel een aantal keer over nagedacht want het is zò warm, vooral straks op vakantie. Maar toch durf ik het steeds niet.

  • Larissa
   Auteur
   21 juli 2017 / 20:53

   Wat lief! Ik zeg altijd: gewoon doen, het groeit toch wel weer en je leeft maar één keer ;).

 2. 21 juli 2017 / 19:59

  Korter haar staat inderdaad altijd volwassener! Ken je Vera Camilla? Als je haar oude video’s (lang haar) vergelijkt met die van nu (kort haar) is het echt een wereld van verschil! Zelf heb ik laatst 8 cm van m’n haar af laten knippen (misschien heb je mijn artikel daarover wel gelezen?). Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.