Eén jaar samen ♥︎

Ik hoor jullie hartjes al smelten. ‘Aaah, wat schattig! Ze zijn een jaartje samen!’ Maar dat mag ook, want vandaag heb ik precies een jaar verkering met mijn vriendje. En omdat zoiets eigenlijk nooit gedeeld wordt door bloggers, doe ik het voor de verandering een keer wél.

In één jaar tijd hebben Jarno en ik een hele hoop dingen gedaan. We zijn aan het cityhoppen, omdat we dat beide wel leuk vinden om te doen, en hebben inmiddels al een aantal steden af weten te vinken. Ook zijn we al heel wat andere leuke dingen wezen doen en gaan er nog een hele hoop leuke activiteiten komen!

Amsterdam

Het allereerste tripje wat we samen hadden was naar een van mijn favoriete steden: Amsterdam! Jarno houdt niet zo van shoppen, en dus proberen we altijd iets cultureels of actiefs te doen. In deze stad deden we een Canal Cruise: iets wat ik zelf al een keer had gedaan maar nog wel een keer wilde doen. We zaten op dat moment overigens ook precies in die Pokémon GO fase, en dus hadden we na deze rit heel wat nieuwe waterpokémons bemachtigd.

Scheveningen

Ik dacht dat dit op dezelfde dag was als Amsterdam, want ik kan mer herinneren dat we na Amsterdam door zijn gereisd naar Scheveningen. Anyhow: we zijn in Scheveningen geweest! Ook hier was ik al eerder geweest, maar omdat ik het daar zó leuk vind vind ik het altijd leuk om er weer langs te gaan. We aten pannekoeken bij ‘t Pannenkoekenhuisje: een absolute aanrader! Ik heb er al meerdere keren gegeten en het eten is elke keer weer top! Het restaurant zit op de boulevard en is niet te missen.

Wildlands

Ok, dit is niet iets wat Jarno en ik samen hebben gedaan, maar we zijn er wel geweest: Wildlands. Samen met Jarno zijn ouders en broertje gingen we naar de dierentuin, die net was vernieuwd. Hier gingen we op safari: super gaaf!

Rotterdam

Yes, yes, yes: my fave! Van alle steden waar we tot nu toe zijn geweest is Rotterdam mijn absolute favoriet. Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat en we veel regen hadden, hebben we wel enorm veel kunnen bezoeken en was het centrum ook leuk. We zijn héél even wezen shoppen, doorgehopt naar de Erasmusbrug met een tussenstop bij de Markthal. Ook gingen we de hoogte in: we bezochten de Euromast! Echt aan te raden voor een dagje weg! Ik schreef er een artikel over met heel veel foto’s. Klik hier om alles uitgebreid te lezen en zien!

https://www.instagram.com/p/BOo0XI3gKax/?taken-by=tequilaar

Maastricht

Ook gingen we een weekendje naar Maastricht, samen met mijn moeder en een vriendin van mijn moeder! Dit was begin december, en dus was er een kerstmarkt en de hele stad was verlicht met kerstlampjes. We hebben echt een super leuke tijd daar gehad. Bekijk hier, hier, en hier alle foto’s die ik heb gemaakt in deze stad!

‘s Hertogenbosch

Een paar weken terug zijn we samen een dagje naar ‘s Hertogenbosch geweest, ook wel Den Bosch genoemd. We waren samen een weekendje weg, en op zaterdag besloten we een stad te bezoeken. We baalden een beetje, omdat er niet veel culturele uitstapjes in deze stad te vinden zijn die wij leuk vinden. Ook konden we niet echt leuke en betaalbare restaurantjes vinden om te eten (wat uiteraard ook kan liggen aan ons zoekwerk), en dus viel dit een beetje tegen. Ondanks alles was het wel een ontzettend leuke dag én een leuk weekend in het geheel.

Samen uit eten

Ook zijn we al een aantal keer samen uit eten geweest. We gingen onder andere naar het pannenkoekenhuis Hans en Grietje (guess how much we love pancakes) en een aantal keer bij onze plaatselijke kroeg/restaurant. Ondanks het feit dat ik altijd te veel eten bestel en vaak niet alles op eet (sorry, lief), is het elke keer weer heel gezellig en lekker!

Zoals je wel kunt zien is mijn vriendje niet zo’n fan van foto’s, dus voor de personen die mij niet persoonlijk kennen blijft het een mysterie hoe hij er nou daadwerkelijk uit ziet, haha. Ik ben in elk geval super blij met mijn lieve vriendje en mocht iemand nou nog tips hebben voor een bepaalde stad of activiteit die we móeten zien/doen, laat het dan zeker even weten! Ik zit zelf te denken aan Breda als volgende stad.

Vandaag gaan we overigens wel nog iets leuks doen. Zelf wilde ik graag weer naar Scheveningen, om op het strand pizza’s te eten. Momenteel zit dat er niet in door de regen, dus we moeten nog even iets anders verzinnen. In elk geval gaan we nog iets leuks doen, wat waarschijnlijk buiten het huis is. Geniet van je weekend en laat je zeker niet natregenen! Liefs, Larissa. 

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge