Een koptelefoon in plaats van oordopjes

Muziek is iets wat voor mij heel belangrijk is: ik luister het liefst continu muziek en het is voor velen een echte inspiratiebron. Voor iedereen heeft muziek een andere betekenis, en dat is onwijs bijzonder. De afgelopen paar jaren ben ik een aantal keer gewisseld van oordopjes: verschillende vormen, maten en kwaliteitsvormen. Een paar weken geleden ontving ik een koptelefoon, iets wat ik nog nooit heb gehad. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder.

Toen een paar weken geleden mijn Samsung oordopjes – die ik gebruikte op mijn iPhone – kapot gingen, pakte ik uit bij gebrek aan iets anders de bijbehorende Apple oortjes. Wát een rotdingen, wie heeft die vorm bedacht? Ik kan er maar niet aan wennen. Gelukkig kreeg ik niet veel later de koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl binnen.

Een bluetooth koptelefoon is iets wat ik nog nooit had gebruikt: ik vond altijd dat ik er niet echt het hoofd voor had en je hebt zo’n groot, onhandig gevaarte om je heen. Gelukkig is deze draadloze koptelefoon (handig!) vrij zacht: de stof maakt dat het super lekker en fijn zit en je er geen last van hebt. Heel fijn!

De geluidskwaliteit is iets wat ik enorm belangrijk vind. Ik luister veelal Dance muziek, en dan is het fijn als je de dreunen goed hoort. Bij deze koptelefoon viel het mij op dat wanneer je hem niet op hebt, je alles met een afstandje kunt horen. Omdat ik geen ervaring heb met zulke koptelefoons, dacht ik meteen aan een slechte kwaliteit. Totdat ik hem opzette: met deze koptelefoon, die over-ear is, hoort jouw omgeving bijna niks. Bijna, want als je hem iets harder dan gemiddeld zet hoor je het helaas wel.

Ondanks dat vind ik het een fijne koptelefoon en zal ik hem zeker wat vaker gebruiken. Je krijgt ‘m geleverd met een mini-tasje waar je jouw koptelefoon (beschermd) in kan meenemen. Wat ik zelf heel erg fijn vind aan deze koptelefoon is dat hij volledig via Bluetooth gaat: geen draadjes meer die in de knoop kunnen of ergens aan vast blijven haken. Héérlijk! De winkel verkoopt ook o.a. draadloze headseats, dus voor wie dat fijner vind is er ook een oplossing!

Wat vinden jullie fijner? Een koptelefoon of oordopjes? Je kunt deze specifieke koptelefoon vinden op de website van Bluetoothkoptelefoons.nl! Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Dit artikel is in samenwerking met Bluetoothkoptelefoons.nl*

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.