Een nacht in het Fletcher Hotel Nieuwegein

Een week geleden was ik in het Fletcher Hotel Nieuwegein voor één nachtje. Het was niet de eerste keer dat ik hier was geweest, en het leek me leuk om er wat over te schrijven. Dag twee gingen we ook nog naar een tuincentrum toe, waar ik ook nog wat foto’s van maakte. Kijk je mee?

We sliepen hier voor – correct me if I’m wrong – de derde keer en elke keer weer is het er leuk. De eerste keer heette het nog Mercure Hotel, maar later veranderde het in Fletcher Nieuwegein. Qua service niet veel anders! Onder aan dit artikel heb ik bepaalde diensten sterrenwaardes gegeven, dus bekijk die ook zeker even!

De lampjes buiten die je wellicht ook wel ziet als je over de snelweg heen rijdt die er voor langs loopt. Mega mooi! Dit is ook al drie jaar zo en ik hoop elke keer weer dat we een kamer hebben met uitzicht op deze bomen. Gelukkig hadden we dat dit keer ook!

De ontbijtzaal!

Het ontbijt! Geen mega luxe ontbijt, maar voor mij dikke prima. Meer eet ik waarschijnlijk anders toch niet, dus het was erg lekker en goed!

Kijk, dit was het uitzicht vanaf onze kamer. Die bomen hier voor zijn dus de bomen die ’s avonds licht geven. MOOI!


Hieronder volgen de foto’s van het tuincentrum! 🙂

Broodje carpaccio! ZO lekker!

Sterrenwaardes Fletcher Nieuwegein

Kamers: ★★★★★

Hygiëne: ★★★★★

Locatie: ★★☆☆☆

Uitstraling: ★★★★☆

Ontbijt: ★★★☆☆

WiFi: ★★★★☆

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.