Een nieuw logo voor Styled by Larissa!

Hoera! Zoals jullie kunnen zien bij het opstarten van mijn blog: Styled by Larissa heeft een (klein) nieuw jasje aan gekregen: ik heb een nieuw logo voor mijn website! En daar ben ik blíj mee!

Het vorige logo van Styled by Larissa ging al een tijdje mee, en begon steeds meer te vervelen. Daarnaast vond ik het logo onwijs onprofessioneel, zelfs een klein beetje lelijk én onduidelijk. Tijd voor verandering! Ik ging er een avondje voor zitten, maakte zeven (!) verschillende versies en kwam uiteindelijk uit op dit logo!

Het logo is nu een stuk duidelijker, strakker, moderner en makkelijker te lezen. Onwijs fijn, vooral dat het strak en vrolijk is. Het ziet er op deze manier ook een stuk volwassener uit. Het staat op de planning om met de tijd de hele lay-out een ‘likje verf’ te geven, maar voor nu staat dat nog even op de wachtlijst. Ik wil daar eerst een goede lay-out voor vinden en iemand die mij kan helpen met installeren.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe logo en de look die het mijn website meteen geeft? Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.