Een paar dagen in Loosdrecht en omstreken

Hallo daar! De afgelopen dagen was ik in het zonnige Loosdrecht en allerlei plekken daar omheen! Omdat Loosdrecht mooi is en ik heel veel sfeerfoto’s heb gemaakt, wil ik die graag met jullie delen! 

Omdat mijn moeder en ik nog hotelbonnen van Fletcher over hadden die deze maand op moesten, besloten we gezellig twee dagen naar het mooie Loosdrecht gegaan. Maandag kwamen we aan en gisteren zijn we weer thuis gekomen. Veel familie van mij woont in de buurt van Loosdrecht en dus maakten we meteen wat plannen om weer even af te spreken. We zijn uiteindelijk op behoorlijk wat plekken geweest: Loosdrecht, Mijdrecht, Alphen aan de Rijn, Ter Aar en Hilversum. Een hele trip, dus ;).

Toen we aan kwamen bij het hotel gingen m’n moeder en ik eerst even op het terras aan het water zitten, want oh wat is het mooi! ’s Avonds wilden we graag bij een pizzeria in de buurt eten, maar die bleek – net als vrijwel alle restaurants daar – op maandag gesloten te zijn… Balen! We besloten uiteindelijk maar in het hotel te eten samen met de familie die die avond langs zou komen. Het eten was ontzettend lekker (de pasta op de foto’s was van mij), maar enorm weinig. Die pasta was mijn hoofdgerecht. Kun je het je voorstellen? De volgende ochtend vertrokken we al vroeg richting Mijdrecht, waar familieleden van mij wonen. Na een paar uurtjes gezellig kletsen reden we, samen met de familie, richting Alphen aan de Rijn. Een ander familielid van mij zit hier momenteel in een GGZ, en om privéredenen is dat ook het enige wat ik er verder over ga vertellen. We gingen even bij hem langs, liepen een rondje en zaten op een terrasje om wat te drinken. ’s Avonds gingen we gezellig mee met diezelfde familie naar huis en kwam mijn neef samen met zijn vriendin ook nog even langs. Ik vind het altijd zo ontzettend leuk om dit deel van mijn familie weer te zien, aangezien ze flink ver weg wonen en we ze dus heel weinig zien. Ze brachten ons rond 22:00 uur weer naar huis, want jawel lieve mensen: in Loosdrecht rijden de bussen maar tot 18:00 uur. Slik.

Op woensdag was het tijd om uit te checken. We hadden de dag ervoor in de supermarkt in Mijdrecht snel wat gehaald – want ook een supermarkt hebben ze niet in Loosdrecht – zodat we ’s ochtends ontbijt hadden en niet in het hotel hoefden te eten. Ruim voor elf uur waren we al klaar en dus konden we rustig alles inpakken en uitchecken. Overigens vonden wij het hotel enorm slecht en gaan wij hier ook niet nog een keer heen. Het was een 4-sterren hotel, maar er lagen overal dode vliegen (zelfs dood op de muren), er waren geen faciliteiten op de kamer (zoals een waterkoker) en zelfs de koelkast was dicht geplakt!? Ik ga er niet veel woorden aan vuil maken, maar het was enorm jammer dat het hotel zo slecht was en op deze manier hun gasten ontvangt. Door naar het leuke gedeelte! 😉

M’n moeder en ik wilden graag nog even van de dag gebruik maken om Hilversum in te gaan. Zelf zag ik er heel erg tegen op omdat we continu met de koffers moesten lopen, maar gelukkig mochten we de koffers even bij een kledingwinkel achter zetten, zodat we onze handen vrij hadden om Hilversum te herkennen en te shoppen. Ik kocht vier items, die ik jullie binnenkort laat zien! Hilversum is echt een leuke stad om te winkelen! We zaten nog even op een terrasje die er ENORM leuk uit zag, ook van binnen! Het heet Club Foyer Rex. Aanrader! Aan het einde van de middag gingen we weer met de trein naar huis en sprintte ik snel door naar de barbecue op het werk. Al met al waren het een paar hele leuke dagen in Loosdrecht, alleen ga ik de volgende keer toch wat meer het water verkennen ;). Het was behoorlijk heet, dus dat had dit keer goed uitgekomen. Ach, dan de volgende keer maar.

Bereid je vast voor op veel foto’s van eten, haha! Ik had gehoopt wat meer foto’s van havens en Loosdrecht zelf te hebben, maar helaas ben ik meer op andere plekken geweest dan in Loosdrecht. En áls je dan zelf een keer een paar dagen weg gaat in Loosdrecht, vergeet dan niet: er rijden geen bussen na 18:00 en er is geen supermarkt. 🙂 Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

 1. 20 juli 2017 / 16:32

  Leuke foto’s heb je gemaakt 🙂 Heerlijk toch, al dat eten.

  • Larissa
   Auteur
   20 juli 2017 / 21:34

   Dankjewel! En ja: zeker wel! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.