Een update in de weekoverzichten

Hi lieve allemaal! Vandaag wil ik even een korte update met jullie delen, en dat gaat – zoals de titel al verklapt – over de weekoverzichten die jullie elke week van mij gewend zijn. Lees je mee?

De weekoverzichten worden al een aantal jaar met dikke voorsprong als favoriet gemarkeerd door jullie. Toen ik vorig jaar een half jaar stopte met de weekoverzichten omdat ik op stage niet veel meer deed dan achter mijn laptop zitten, daalden mijn bezoekersaantallen flink. En je raadt het al: toen ik na een half jaar weer begon kwamen jullie ineens allemaal weer terug. Hoera!

Het moge dus wel duidelijk wezen dat de weekoverzichten niét te missen zijn, als het aan jullie ligt. Maar zoals jullie weten loop ik sinds vorige week weer stage: vier dagen in de week achter de laptop. Hmpf. Dat is dus niet interessant voor jullie. En dus heb ik besloten…

VAN WEEKOVERZICHT NAAR WEEKENDOVERZICHT

… dat we er een weekendoverzicht van maken! Dan deel ik op maandag (of dinsdag, net wat beter uit komt) wat ik het weekend daarvoor gedaan heb. En dat heeft eigenlijk alleen maar voordelen: dat ik hier nog niet eerder op was gekomen! Want:

  1. Het leest een stuk korter voor jullie: je bent dus minder tijd kwijt;
  2. Het is véél interessanter, want ik deel alleen de highlights uit het weekend;
  3. Want… in het weekend doe ik (meestal) vrij leuke dingen en soms zelfs héle leipe dingen, die ik graag met jullie deel.

Ik ben dus enorm blij met deze update en hoop dat jullie er ook (nog) blijer van worden. En mocht ik nou iets onwijs leuks doen op een doordeweekse dag, hoeven jullie niet bang te zijn dat te missen, want dan neem ik die gewoon een keer mee. Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.