Een weekendje weg

Photo by Thomas Konings

Hoi allemaal! Vandaag even een mini-update, want ik wil jullie namelijk iets vertellen! De titel verklapt het natuurlijk al: ik ga een weekendje weg. Lees je snel mee?

Door alle drukte zo net voor de kerst heb ik geen tijd gehad om voor vandaag een heel artikel in te plannen. Enorm balen, maar niks aan te doen. Anderzijds kan ik jullie dan wel vertellen dat op het moment dat jullie dit lezen ik in de trein zit onderweg naar Antwerpen!

Samen met Jarno ben ik tot aanstaande maandag in Antwerpen en ik ga – uiteraard – alles vastleggen. Wel in foto’s, want dat vloggen heb ik nu wel een beetje gehad. 😉 Dit weekend komt er dus ook even geen artikel online. De tweede plogmas van de maand komt óf zondag, óf maandag online! Dat ligt er maar net even aan hoe veel tijd ik heb.

Heeft er iemand nog last-minute tips voor Antwerpen? Fijn weekend! Liefs.

Share:

3 Reacties

 1. 17 december 2017 / 18:29

  Geniet er maar van hoor. Ik zie de foto’s graag tegemoet.

  • Larissa
   Auteur
   18 december 2017 / 11:10

   Dankjewel, Nienke!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.