Emmakade, Leeuwarden – oktober 2019

Vorige maand heb ik een rondje gelopen door de wijk waar ik woon in Leeuwarden en heb ik de omgeving vastgelegd. Omdat ik het zelf altijd heel leuk vind zulke foto’s te bekijken hoop ik dat jullie daar ook blij van worden! Kijk snel verder!

Zoals je al kunt lezen aan de titel zijn deze foto’s gemaakt rondom de Emmakade in Leeuwarden. In deze wijk woon ik ook, wat echt een hele mooie locatie is. In de zomer lijkt het mij nog fijner hier te wonen, maar ik denk dat het ook prachtig is als het goed gevroren heeft. Vorige week, met de mist, was het hier heel mooi met het water!

Ik heb het nu vrij druk, maar ik hoop de komende tijd of in het voorjaar van 2020 wat vaker een rondje te lopen door Leeuwarden en ook andere wijken of delen van de stad op de foto te zetten. Liefs!

Share:

2 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   6 december 2019 / 09:31

   Het is een mooi stukje om te wonen, inderdaad! Ik kan niet wachten tot het een keer goed gaat vriezen en ze wellicht over de Emmakade heen schaatsen… Ik hoop het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge