Er staat weer een nieuwe video op mijn Youtube kanaal!

fotorcreated

Hoi! Vandaag ben ik naar The Bodyguard. Je weet wel, die reclame op televisie waarbij Romy Monteiro een super mooie uithaal zingt. Die musical. Super tof. Voor vandaag wil ik jullie even iets melden, namelijk: een nieuwe video!

De afgelopen weken deed ik even niks met mijn Youtube kanaal. Ik weet nog niet zo goed hoe iMovie werkt, een aangezien ik een beetje vast liep stelde ik het bewerken van een nieuwe video uit. Toch vind ik het mega leuk om te doen, en speelde ik een beetje met deze video.

Ik hoop in de toekomst nog meer te doen met dit kanaal en nog betere video’s te maken, maar voor nu moeten jullie het hier mee doen! 😉 Bekijk de video hieronder en vergeet niet te abonneren!

Share:

2 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   4 december 2016 / 10:19

   Dankjewel, Sabine!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.