Even bijkletsen…

Hey allemaal! Het is al weer enige tijd geleden dat ik jullie een uitgebreide update gaf over mijn leven. Op wat levensinformatie uit de My week in Pictures na heb ik jullie nog niet veel verteld over wat er momenteel allemaal gaande is, en dus neem ik daar vandaag even heel uitgebreid de tijd voor!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik ben ontzettend druk momenteel. Er zijn een aantal dingen in één klap in mijn leven gekomen, die allemaal heel veel tijd vragen.

Op vakantie geweest

Het zal jullie vast en zeker niet ontgaan zijn: ik ben op vakantie geweest. Ik ga er niet veel over vertellen, want er valt genoeg te lezen over mijn tripje naar Rhodos, maar het is wel iets waardoor ik vóór de vakantie enorm veel artikels in moest plannen voor mijn blog waardoor ik lichtelijk de draad kwijt was. Maar ik heb de draad weer opgepakt en ben weer lekker real-time aan het schrijven!

Beginnen met rijles

Volgende week begin ik officieel met rijles, en wat vind ik het spannend en leuk tegelijk! Wie mij een beetje kent weet dat ik al heel lang graag wil autorijden, maar omdat ik nog geen 16,5 jaar was mocht dit nog niet. Inmiddels ben ik allang 16,5 en mag ik dus beginnen! Keep you updated!

Sporten

Sinds twee/drie maanden heb ik een abonnement bij de sportschool, waar ik tot nu toe nog geen spijt van heb gehad. Ik vind het leuk om twee keer in de week te sporten en een doel te hebben. Helaas schiet het sporten er de laatste tijd helemaal bij in, omdat ik nu twee keer in de week rijles heb (ja, zo veel!), elke dag gewoon naar school toe moet, een baantje heb in de supermarkt én een vriendje heb die ik ook nog graag wil blijven zien. Super jammer dat het sporten daar onder moet lijden, maar hopelijk is het over een tijdje weer wat rustiger!

Nog maar 9 volle weken school!

Wat is dit schooljaar zowel langzaam als snel gegaan… Over negen weken heb ik al (vroeg) zomervakantie en dat betekent dat de laatste loodjes er aan zitten te komen en we bijna kunnen genieten van een paar weken vrijheid! Ik kijk er enorm naar uit…

Een stagebedrijf zoeken

Waar ik met school super druk mee bezig ben is het zoeken naar een stageplek! Aankomende september is het de bedoeling dat ik stage ga lopen, en ik hoop dat ik een hele leuke stage kan vinden. Over twee weken heb ik een gesprek met een SUPER tof bedrijf waar ik enorm graag stage zou willen lopen, dus allemaal even flink duimen voor me!

Vergaderen, vergaderen, vergaderen

Voor wie mij al langer volgt zal weten dat ik sinds vorig jaar in het PR-team van de Meerpaaldagen zit (als je niet weet wat dat is, heb ik hier een uitleg voor je!). De voorbereidingen van de editie van 2017 zijn al in volle gang, en vanaf deze maand word het extra druk vanwege deadlines en sociale media planningen! Omdat ik dit jaar redelijk veel en grotere taken heb, ben ik daar dagelijks heel druk mee en moet ik goed rekening houden met wanneer ik wat doe. Also: keep you updated!

Zo… Dat was het ‘m wel weer voor deze keer! Vinden jullie het leuk, om af en toe zo’n update te lezen? Wellicht dat ik er dan vaker een schrijf! Liefs, Larissa. 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.