Even wat inspiratie voor de lente tussendoor

Het is al weer een behoorlijke tijd geleden dat ik een inspiratie artikel met jullie deelde, en dus leek het me leuk om dat weer een keer te doen. De lente komt er aan en ik weet zeker dat ik niet de enige ben die niet kan wachten om het zonnetje te verwelkomen en de zonnebril uit de kast te halen. Kijk je mee?

Ik vind het altijd heerlijk om zo vlak voor de warmere dagen foto’s op te zoeken op Tumblr. Dat doe ik inmiddels al zo’n drie jaar met allerlei seizoenen. Deze foto’s heb ik eerder al eens gedeeld, een geruime twee jaar geleden. Dit deed ik destijds op mijn oude blog, maar aangezien ik tegenwoordig hele andere lezers heb deel ik ze opnieuw. Ik blijf ze mooi vinden! De foto’s met de bloemen zijn mijn favorieten. Wellicht dat ik binnenkort een inspiratie blogpost maak met enkel bloemen, how about that? In elk geval hoop ik dat jullie net zo veel zin hebben in de lente als ik en dat dit jullie helpt om deze laatste winterdagen door te komen. Liefs, Larissa.

*Alle foto’s die ik in de collage gebruik staan op mijn persoonlijke Tumblr account en zijn niet van mijzelf. – All pictures I used in this blogpost are from my personal Tumblr account, but are not my own pictures.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge