Fall, I’m ready for ya!

1813abef0553376993b6b3f549c4d85a

bron

YES! De herfst is eindelijk aangebroken en wie mij al wat langer kent dan vandaag zal ongetwijfeld weten dat ik een enorme herfst fanaat ben. Don’t forget to read till the end, heb een korte mededeling!

De herfst is één van mijn favoriete seizoenen. Dit komt uiteraard niet uit het niets, en dus bespreek ik vandaag een aantal redenen om de herfst te aanbidden.

FOTO ACHTERGRONDEN

Mijn excuses dat het maken van mooie herfstfoto’s momenteel even op nummer 1 staat, maar geloof me als ik zeg dat ik niet kan wachten tot ik weer herfstfoto’s kan maken in het bos met prachtige bladeren op de achtergrond. I like.

WINTER OUTFITS

En dan de meest favoriete onder de meiden: de sweaters, truien en dikke vesten mogen de kast weer uit! De afgelopen dagen heb je wellicht al gemerkt dat het wat frisser was, en met de extreme airco in ons klaslokaal is het een must om een dikke trui aan te trekken.

DARK LIPS AND BERRY NAILS

Dit is een titel die Marije mij gister stuurde via WhatsApp. Een artikel van TrendAlert meldde dat we deze herfst weer los mogen gaan met de donkere lipjes en bes rode nageltjes. One of my favourites, puur omdat ik eigenlijk geen make-up draag op nagellak en lippenstift na. Perfect.

SJALEN EN MUTSEN

Net als onze complete truien garderobe mogen ook de ski accessoires weer naar boven getoverd worden. Sjaals met prints, gebreide mutsen, it’s all possible! 😉

dsc_0020

PUMPKIN SPICE LATTE & HOT CHOCOLAT

Onder bovenstaande titel vallen in principe alle warme dranken, maar met voorkeur naar de Starbucks drankjes en warme chocolademelk (het liefst met mini-marshmallows). Gelukkig hebben wij op school een héérlijk koffiezetapparaat met geweldige warme chocomel, dus ik weet wat me de komende maanden te wachten staat.

INTERIEUR VERANDERINGEN

Elk seizoen is het mijn bedoeling om mijn kamer compleet om te gooien naar het thema van die maanden, maar de afgelopen tijd ben ik daar niet echt mee bezig geweest (lees: de herfstaccessoires van 2015 staan nog steeds in de gang boven, oeps). Aangezien ik herfst-fan ben heb ik een complete lade onder m’n bed vol liggen met herfst decoratie, en dus kan ik binnenkort weer losgaan! Even een gaatje in m’n agenda vinden en dan ga ik m’n kamer weer helemaal omtoveren tot een herfstslijk paradijs.

Uiteraard zijn er nog een hele hoop meer redenen te bedenken om te genieten van de frisse herfst. Laat me weten wat jij het fijnst vindt aan de herfst! 🙂

Ps.: Sinds ik op mijn nieuwe opleiding zit schiet bloggen er wat vaker bij in. Morgen ben ik als het goed is thuis en heb ik tijd om het een en ander vooruit te schrijven, want ik heb een hele hoop leuke ideeën en foto’s voor jullie klaar staan! 🙂

Share:

2 Reacties

 1. 24 september 2016 / 08:32

  Oh wat heb ik een zin in die warme chocolade melk & mooie foto achtergrond!

  • Larissa
   Auteur
   28 september 2016 / 11:11

   Thanks! Lekker, hè?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.