FEEDBACK TIME! Wat vind jij van mijn blog? (Enquête)

Hoi lieve lezers! Het is maandag: een nieuwe week is aangebroken! Hopelijk laat het zonnetje zich deze week weer net zo vaak zien als afgelopen week… Vandaag heb ik heel hard jullie hulp nodig! 

Enquête

Om mijn blog zo goed mogelijk te onderhouden heb ik niet alleen mijn mening nodig, maar ook die van de lezers. Ik heb een enquête samengesteld die je in hooguit vijf minuten hebt ingevuld! Zelf heb ik heel erg veel aan jullie feedback en beloof ik jullie dat ik er iets mee ga doen! De enquête is 100% anoniem en ik zou het heel erg tof vinden als jij (en jouw vrienden/familie en opa’s of oma’s) deze enquête ook invullen! En mocht je het leuk vinden: delen is lief! Liefs, Larissa.

Klik hier om naar de enquête toe te gaan

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.