Fijne dingen in het leven #2

Hoi vrolijke lezers! Daar ben ik weer met mijn mega lijst met allemaal fijne dingen in het leven. Ik heb weer een hele hoop op een rijtje weten te zetten, dus als je wat positiviteit kan gebruiken lees dan snel verder!

Het lentezonnetje ★ De complimenten die je krijgt zodra je je haren een keer krult ★ Het opruimen en sorteren van bestanden op je mobiel en/of laptop ★ Zonder jas naar buiten kunnen ★ Genieten tijdens je eerste rijles ★ Twee buitenlandse vakanties op de planning hebben staan ★Je eindelijk aanmelden bij de sportschool na máánden en… ★ Twee keer in de week sporten wat een me meteen fitter maakt ★ Een enquête maken die vaker wordt ingevuld dan ik had gedacht ★ Plannen maken voor de zomer met vriendlief ★ Sophie die bijna naar Nederland komt ★ Frambozen en kiwi’s ★ Mega veel bloemen in huis hebben door mama’s verjaardag ★ Mijn allereerste samenwerking waarvoor ik iets heel moois mocht uitkiezen! (binnenkort op m’n blog!) ★ Lessen radio en monteren die je bijzonder goed af gaan en waarbij je alles snapt ★ Kijken bij een hele lieve puppy van vrienden van ons ★ Witte chocoladepasta ontdekken ★ Niks van politiek snappen en opeens het licht zien wat betreft het krijgen van zetels ★ Snackbar-date met Lizzy vlak voor werk omdat we beiden zin hadden in patat ★ Koffie ★ De fijne series op Netflix (ga ik binnenkort met jullie delen!) ★ Mijn broer die een wereldkaart heeft laten maken (met lijst er om heen etc.) en deze voor me ophangt ★ Per toeval hele vrolijke achtergronden voor je laptop vinden ★ Veel uurtjes maken op het werk in één week tijd.

Wat maakt jouw blij op dit moment? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

➸ Fijne dingen in het leven #1

Share:

2 Reacties

 1. 17 maart 2017 / 10:43

  Wat een positiviteit en blijheid in één post! Dat maakt mij dan weer blij 🙂

  • Larissa
   Auteur
   17 maart 2017 / 12:10

   Wat fijn om te horen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.