Fijne dingen in het leven #3

Eén keer per maand, een heel aantal kleine dingen die die maand een stukje fijner maakten of maken. Zo nu en dan is het fijn om dat op een rijtje te zetten, en dus heb ik hier weer een waslijst aan hele fijne dingen aan de maand April!

Het ruiken van vers gras in de ochtend ★ Korte broeken ★ Hele lekkere smoothies van Innocent ★ Bijna op vakantie gaan naar een HEEL mooi land ★ Heel veel inspiratie voor je blog hebben ★ Een mooie foto gemaakt hebben en er trots op zijn ★ Eindelijk weer met vriendinnen afspreken die je ontzettend lang niet hebt gezien ★ Een studiedagje van school = VRIJ ★ Paaseitjes ★ Al een lange tijd geen last meer hebben van pijnlijke schouders ★ Net gewassen haren ★ Nieuwe series op Netflix ★ Een 8,4 halen voor je eindtoets van Nederlands ★ Eindelijk de perfecte bikini vinden ★ Bloggers die elkaar onderling helpen en gezellig praten, zo leuk kan het dus zijn ★ Vrolijke klanten in de supermarkt die je nagels complimenteren ★ Verse aardbeien ★ Allerlei complot-theorieën over Riverdale ★ Één woord, 8 letters: MACARONS! ★ Van die selfies die perfect lukken na één keer ★ Vriendinnen van mij uit aparte vriendenkringen, die elkaar ontmoeten en óók weer vrienden worden ★ Prachtige VTWonen interieur stijlen ★ Je eerste advertorial ooit maken en meteen de beste van de klas hebben en een persoonlijke felicitatie krijgen. TOF ★ Zo’n eerste samenwerking ★ En de eerste keer dat je geld verdient met je blog en het ook daadwerkelijk op je rekening ziet komen ★

Waar werden (of worden) jullie blij van deze maand? Laat het me weten, want daar word ik dan ook weer blij van! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.