Fijne dingen in het leven #4

Ben ik weer, met m’n maandelijks lijstje positiviteit om jullie allemaal met een grijns op jullie gezicht de week te laten beginnen, want de maandag is ook niet mijn favoriete dag. Hoe veel er in een paar weken mis kan gaan, zo veel kan er ook góed gaan. Boost nodig? Lees dan snel verder!

Het Samsung webcare team op Twitter ★ Een dag naar RTL ★ Voor het eerst met een korte broek en zonder jas aan naar school toe ★ De allereerste rijles ★ Een prachtig bos ontdekken ★ Een weekendje weg samen met je verkering ★ Je allereerste stagegesprek die voor de deur staat ★ Je overgroot oma die bijna 92 jaar wordt (!!!) ★ Drie fotoshoots in het vooruitzicht hebben ★ Het nieuwe boek van Suzanne Vermeer ★ Het vest van je moeder aantrekken omdat je die leuker vind dan die van jezelf ★ Chloor op je broek knoeien (niet leuk!), maar daarom wél nieuwe broeken moet bestellen bij gebrek aan een goede ★ Blog inspiratie hebben na een klein dipje ★ Zo veel steden in een korte tijd bezoeken dat je bijna elke week een Toerist in eigen Land klaar hebt liggen ★ Ijskoffie van de HEMA ★ Motivatie hebben om te sporten ★ Je Instagram na een week weer eens bekijken en dan vervolgens na een uur alles gezien te hebben. Satisfying. ★ Enorm leuke mapjes voor je moeder kopen bij Søstrene Grene ★ Kunnen wennen aan de nieuwe Samsung software update ★ Vakantiegeld waarvan je weet dat het deze maand gestort wordt ★ Een dagje shoppen en met niks voor jezelf thuis komen. Dat is wel eens anders geweest. Trots. ★ Thuis komen in een opgeruimde kamer ★ Vriendinnen na een lange tijd weer spreken, ook al is dat via Whatsapp ★ Toevallig een collega op moeten halen met rijles en vervolgens besluiten om voortaan altijd samen te gaan lessen ★ Een enorme streak op Timehop ★ Een keer níet vergeten om je make-up er ’s avonds af te halen ★ Afbakbroodjes in de ochtend ★ Met vriendinnen úrenlang kunnen doorpraten over een bepaald onderwerp zonder verveeld te raken ★ Mijn Happy Journal weer aanvullen met tickets, verhalen en tekeningen ★ Een compliment krijgen over je oh zo simpele oorbellen ★ Bralettes die intens lekker zitten ★ Mooie foto’s maken van je huisdier omdat je aanvoelt dat het mis gaat, en haar een dag later laten inslapen. Precies op tijd geweest. ★

Waar worden jullie blij van op dit moment? Liefs, Larissa.

Nog een boost nodig om vandaag door te komen? Lees hier dan deel 1, deel 2 of deel 3.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 22 mei 2017 / 11:01

  Haha ik lees ‘een keer niet vergeten ’s avonds je makeup eraf te halen’, maar ik weet daar al helemaal een TE fijn momentje in: ‘jezelf herinneren dat je die dag geen make-up droeg, dus het er ook niet af hoeven halen’ Woehoee!

  • Larissa
   Auteur
   22 mei 2017 / 12:38

   Haha, dat is nóg fijner!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.