Fijne dingen in het leven #5

Hoi allemaal! Hoe is het leven? Zo nu en dan deel ik met jullie graag een paar positieve dingen in het leven. Gewoon, omdat tegenslagen erbij horen maar niet altijd even fijn zijn. Zo zakte ik vorige week voor mijn theorie examen, en dus kon ik wel wat positiviteit gebruiken, en ik weet zeker dat dat ook voor sommigen van jullie geldt. En een boost, die kan iedereen wel gebruiken. Dus lees je mee? 

➸ Meer positiviteit nodig? Lees hier deel 1, deel 2, deel 3 of deel 4!

Bijna (lees: écht bijna) op vakantie gaan naar een wel héél zonnig oord ★ De tandarts verlaten met het compliment dat je het weer goed hebt gedaan ★Dat frisse gevoel als de kapper een behoorlijk stuk van je haar af heeft geknipt ★ Twee fotoshoots in één week ★ Ijs eten met hele leuke en lieve mensen, het liefst bij Salute in Zwolle ★ In de vakantie een mailtje krijgen dat de opdracht (het schrijven van een necrologie ofwel: soort van overlijdensbericht, zie hier voorbeeld) met een zeer goed is beoordeeld. En dat terwijl je de les had gemist. YAY ★ Heel veel barbecues ★ Stage mogen lopen tussen heel veel toffe en inspirerende mensen ★ Een half jaar lang elke dag in Amsterdam mogen zijn ★ Tijd vinden om drie keer in de week te sporten ★ Kinder bueno (LOVE!) ★ Een deadline met heel wat stress alsnog halen ★ Nagels lakken zonder uit te schieten op je nagelriemen ★ Hele leuke zomertijdschriften in de winkel vinden ★ Positieve blogs zoals die van Denise of Fleur ★ Fruit op warme dagen ★ Een irritante bromvlieg je huis uit krijgen na heel wat irritaties ★ Complimenten krijgen over de appel-kaneel cake die je hebt gebakken voor een vergadering ★ Collega’s van je moeder die snel komen buurten omdat je eindelijk weer eens even je gezicht laat zien op haar werk ★ Fijne zomerse achtergronden ★ Bruin worden in plaats van rood ★ Een paar dagen naar Loosdrecht (of all places) samen met mama ★ Eindelijk denken te weten wat voor een hbo-opleiding je hierna graag zou willen volgen ★ Stijgende statistieken.

En, wat maakt jullie blij op dit moment? Share happiness, want wie weet bezorg je iemand weer een flinke glimlach! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.