Fijne dingen in het leven #6

Hi! Soms is het heel erg fijn om weer even heel wat positieve dingen op een rijtje te zetten, en aangezien het alweer meer dan twee maanden geleden is dat mijn vorige artikel hierover online kwam werd het zeker wel weer eens tijd! Enjoy!

Een hele fijne stageplek vinden met heel veel toffe en inspirerende meiden op kantoor ★ Iedere dag door Amsterdam mogen lopen ★Heel veel inspiratie hebben om te gaan koken door de kookboeken die je krijgt ★ Een nieuwe serie vinden op Netflix die vriendlief én jij leuk vinden ★ Fijne rijlessen ★ Verslaafd zijn aan volkoren crackers die heel toevallig ook nog eens gezond zijn ★ Nieuwe bh’s (girls, who’s in?) ★ Het afronden van een taak die al heel lang op je ligt te wachten ★ Nederlandse komedies ★ Een kantoor met heel veel roze, heel veel planten en heel veel schattige kussentjes ★ De trein die volgens dienstregeling rijdt ★ Een paar ‘zonnige’ dagen ★ Weer normaal mogen douchen na vijf dagen in het verband gezeten te hebben ★ Het weekoverzicht ruim op tijd af krijgen ★ Even helemaal niks te doen hebben ★ Zoute popcorn met poedersuiker (dikke aanrader!!!) ★ Foto’s van mensen die je volgt op Instagram, die momenteel op een héle mooie plek zijn ★ Voorbereidingen voor je verjaardag ★ Je nagels lakken zónder je nagelriemen mee te lakken ★ Je enorm confident voelen in een outfit met hakken (maar stiekem geen hakken aan kunnen door hielspoor) ★ Moeten lachen om toeristen in Amsterdam ★ Een klasgenootje die bij MTV stage loopt en een pen heeft gekregen met de motiverende tekst ”What?! A MTV Pen? Yeah, write!” Love it. ★ Latte caramel, de beste! ★ Knuffelen met kittens ★ Na een jaar nog steeds enorm blij zijn met je MacBook Air ❤️ ★ Nieuwe bureaublad-achtergronden installeren op je laptop van DesignLoveFest ★ De foto’s van vakantie terug kijken en helemaal verliefd worden op sommige foto’s ★

Nog een boost nodig? Lees hier ook de voorgaande Fijne dingen in het levenFijne dingen in het leven #1Fijne dingen in het leven #2Fijne dingen in het leven #3Fijne dingen in het leven #4 en Fijne dingen in het leven #5.

Waar worden jullie momenteel heel erg blij van? X

Share:

6 Reacties

 1. 25 augustus 2017 / 10:12

  Ahhh ja zonnige dagen maken mij ook zo blij! Het mag nog wel wat zonniger, haha 🙂

  • Larissa
   Auteur
   27 augustus 2017 / 09:40

   Dat zeker, het kan altijd nog zonniger! 🙂

 2. 25 augustus 2017 / 19:03

  Heb toevallig net twee nieuwe bh’s haha! Van die mooie triangles van kant 🙂 Yay

  • Larissa
   Auteur
   27 augustus 2017 / 09:40

   Aaah mooi! Die vind ik altijd zo mooi!

 3. 26 augustus 2017 / 12:27

  Hah ik ben momenteel toevallig ook verslaafd aan volkoren crackers. Oeh, en nieuwe bh’s. Always a good time. Xx

  • Larissa
   Auteur
   27 augustus 2017 / 09:41

   Haha, wat toevallig! Lekker zijn ze, hè? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.