Fijne dingen in het leven #7

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Ik heb er inmiddels alweer vijf stageweken op zitten! De tijd gaat best snel! Vandaag wil ik weer een lekker positief lijstje met jullie delen, dus lezen jullie gezellig mee voor een extra boost dit weekend?

Fotoshoots, en dan ook nog eens met je broers ★ De leukste foto’s binnen krijgen van diezelfde shoot ★ En besluiten ALLE foto’s te houden, whoop-whoop ★ Pay-day, YAY! ★ Nog iets beter: twee keer loon deze maand, want: stage! ★ Rijlessen met veel complimenten ★ En een examen dat aangevraagd gaat worden (nu eerst nog je theorie-examen halen, oeps) ★ Hele mooie outfitfoto’s maken ★ Twee paar prachtige schoenen shoppen (soon!) ★ Truien en dikke wintersokken kunnen (en soms ook moeten) dragen ★ Het prachtige Amsterdam elke dag weer opnieuw zien ★ Boodschappen mogen doen voor je stage in de Kalverstraat ★ Na een inspiratie-loze periode weer bomvol ideeën te zitten ★ Dance Dance Dance, blijft een favoriet ★ Aan de kassa horen dat je gezond bezig bent met de boodschappen die je koopt ★ En om daarop in te haken: gezonder leven door de gezonde leefstijl die de meiden op stage hebben, want hummoes met avocado is héél normaal… Blijkt. ★ En dus gezonder proberen te leven, yes! ★ Eindelijk tijd hebben om alle series te kijken die je al wilde zien doordat je elke dag drie uur in de trein zit ★ De zonnebril in de herfst nog steeds op kunnen zetten ★ Proberen te koken, met goed resultaat! ★ Mooie Insta-stories in elkaar zetten en er complimenten over krijgen ★ Spierpijn hebben na het sporten en een voldaan gevoel krijgen ★ Op de planning gezet: een dagje wandelen in Maarn! Yes, yes, yes.

En, waar worden jullie momenteel blij van? Niet in een winter dip raken, hè! Geniet nog even lekker van de najaarszon! X

Share:

4 Reacties

 1. 30 september 2017 / 18:23

  Zo leuk om te lezen altijd! Ik ben nog helemaal niet klaar voor een winterdip haha! 🙂

  • Larissa
   Auteur
   2 oktober 2017 / 19:44

   Lief! <3 Haha, ik ook niet.

 2. 3 oktober 2017 / 08:08

  Wat veel fijne happy moments, vind het ook erg leuk om te zien hoe je het zo naar je zin hebt op je stage!

  • Larissa
   Auteur
   3 oktober 2017 / 20:31

   Wat lief, Daphne! Heel erg bedankt voor je compliment! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.