Fijne feestdagen! ⭑

Fijne kerstdagen allemaal! Oh, wat is december snel gegaan! Waar ik al maanden aftel tot het kerstmis is, zitten we nu alweer tussen de gourmetstellen en kerstbomen. 

Kerst vind ik altijd een van de fijnste perioden van het jaar. De gezelligheid, tijd voor je familie, even geen werk (of werkdruk) en veel eten: ik vind het machtig mooi. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de kerstmuziek, kerstsfeer (de hele maand december al!) en kerstkoekjes die je om de vijf meter kunt vinden. 

Wanneer de kerstdagen voorbij zijn, baal ik altijd een beetje. Een héél jaar wachten op de volgende kerst, man, dat is lang! Maar er zijn gelukkig ook een hele hoop leuke dingen tussen twee kersten door te doen, haha. 

De komende paar dagen ga ik even lekker offline (zo veel mogelijk) en proberen te relaxen en veel te eten. Wat gaan jullie doen met de kerstdagen? Liefs! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.