Focus

Hi all! Hoe was jullie weekend? Die van mij was eindelijk een beetje relaxt: ik had weinig afspraken en heb veel kunnen afwerken van mijn to-do lijstje. De komende week heb ik het namelijk enorm druk, en dat is ook precies de reden waarom ik deze blogpost schrijf.

Zoals ik al eerder vermeldde, is deze week mijn allerlaatste stageweek. Dat vind ik ontzettend jammer en ik ga het hier enorm missen, maar dat betekent ook dat er een hele hoop dingen afgerond moeten worden. Zo moet ik alles netjes overdragen naar de volgende stagiaire, maar moet ik ook voor school het een en ander afmaken. Aankomende week is namelijk de deadline van mijn stage-verslag – vergelijk het met een scriptie op het hbo, maar dan net iets minder en anders – en hier ga ik me de komende week dan ook volledig op focussen.

Voor de komende week heb ik tot nu toe even geen blogposts ingepland staan: even rust. Veel heb ik niet te melden, en als ik nu iets schrijf doe ik dat enkel ‘omdat het moet’ en niet omdat ik dat leuk vind of omdat ik iets belangrijks te zeggen heb. Vanaf vrijdag heb ik een weekje vakantie, dus volgende week staat er weer genoeg leesvoer klaar. Voor nu: focussen op mijn laatste stage-week. Liefs!

Share:

2 Reacties

 1. 29 januari 2018 / 13:10

  Geniet van je laatste stageweek een heel veel succes met je verslag. Verstandig dat je je focus daar nu volledig oplegt. Daarna kan je optimaal genieten van je vakantie 🙂

  • Larissa
   Auteur
   4 februari 2018 / 12:21

   Dankjewel, Sarah!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.