Frequently Asked Questions Tag

Processed with VSCO with f2 preset

Hoi allemaal! Voor deze heerlijke vrijdag heb ik een TAG voor jullie ingevuld! Deze zag ik voorbij komen bij Inge (klik hier om de tag te zien), en het leek mij leuk deze ook te doen!

WELK NUMMER STAAT ER OP REPEAT OP DIT MOMENT?

Momenteel luister ik enorm veel continu, maar als ik zou moeten kiezen is het toch Voices – KSHMR, Will Sparks. Echt een heerlijk nummer. Onderstaande playlist, van Spinnin’ Records, luister ik momenteel ook de hele tijd. Zo’n fijne lijst!

STEL, JE HEBT EEN BUDGET VAN €1000,- EN JE MOET HIERVAN MET TWEE PERSONEN OP VAKANTIE, WAAR GA JE HEEN?

Als het een enkeltje is, en geen retour, kies ik voor Amerika. Enkeltje voor 500 euro p.p. en dan lekker naar de USA! Maar hoogstwaarschijnlijk is dat niet helemaal de bedoeling, dus ik kies voor Denemarken! Turkije ben ik al geweest, Griekenland ga ik volgend jaar heen, en Denemarken is ook wel goedkoop en interessant. Overigens lijkt Frankrijk me ook wel leuk, of Italië. Het kan allemaal.

WAT WAS JE GROOTSTE MISKOOP OOIT?

Ik heb enorm veel miskopen gedaan in mijn leven, haha. Het eerste wat momenteel in mij opkomt is mijn rekenmachine, die ik de week voor mijn examens kocht. Ik had al 2 rekenmachines, maar omdat die soms wat kuren hadden wilde ik er een derde bij voor de zekerheid (ja, ik was bang dat ik zonder rekenmachine kwam te zitten). Helaas naaide de HEMA mij, door me een kapotte rekenmachine te geven. En helaas was ik zo verdomde dom om het bonnetje weg te gooien, en dus kon ik er niks meer mee. Vorige week probeerde Jarno hem nog te maken, maar hij is echt niet meer te fixen. Echt een miskoop, dus!

06 Za (4)

WAAR SPAAR JE OP DIT MOMENT VOOR?

Mijn autorijbewijs! In maart 2017 mag ik beginnen met mijn rijbewijs, en dit wil ik dan ook zo snel mogelijk doen. Hier spaar ik dus voor. Of nouja, dat probeer ik.. 😉

WAT IS JE SLECHTSTE KARAKTEREIGENSCHAP?

Dat ik veel te perfectionistisch ben. Dit kan heel positief zijn, uiteraard. Maar soms is het zo erg dat het me heel erg tegenwerkt en ik veel te lang met iets bezig kan zijn, of me heel rot kan voelen om een te slecht resultaat. Dat is tenminste wat ik er zelf van vind, dat ik ergens niet tevreden (genoeg) mee ben.

WAT IS JE GROOTSTE DROOM?

Ik heb heel wat dromen, vele realistische en minder realistische. Een grote droom is bijvoorbeeld om de hele wereld over te mogen reizen voor mijn toekomstige baan. Maar het belangrijkste vind ik toch wel dat ik een baan vind, mijn eigen auto en huis heb en gelukkig ben. Het liefst een huis in Amsterdam, dat is echt een grote droom!

img-20161020-wa0003

ZONDER WELK MAKE-UP PRODUCT GA JIJ DE DEUR NIET UIT?

Lippenstift! Dat is dan ook vaak het enige wat ik draag, dus meer heb ik ook niet nodig. Maar lippenstift wil ik altijd bij me hebben, voor het geval ik ineens in een impuls beslis dat ik lippenstift op wil.

WELKE SERIES KIJK JE OP DIT MOMENT NON STOP?

Ik ben niet zo’n serie kijker, want ik vergeet het altijd bij te houden, maar momenteel vermaak ik me wel met ‘Nieuwe Tijden’, ‘Weemoedt’ en ‘CMC’.

Voel je vrij om, net als ik, deze TAG over te nemen en in te vullen! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.