Friday’s Fave’s | Kluun DJ, Lil’Kleine & VOGUE

Ab-so-lute favorieten: je kent ze wel. Omdat sommige producten, items, boeken, restaurants, steden of muzieklijsten zó fijn zijn dat je er continu gebruik van maakt of het in je dagelijks leven doet, zet ik deze specifiek in het zonnetje. Hebben jullie er wat aan, en help ik die schrijver van dat ene boek ook weer een treetje omhoog.

Deze serie, benoemd naar de vrijdag, publiceer ik niet elke week. Zo nu en dan plaats ik een Friday’s Fave’s.* 

Favoriete spotify playlist

Ik weet niet waar deze goede muziek ineens vandaan komt, maar Jorik spreekt mij de laatste tijd steeds meer aan. Favorietjes: Alleen en 4x duurder. Niet slecht, deze playlist.

Favoriete make-up

Sinds ik palettes gebruik van I Heart Make Up ben ik verslaafd, en deze witte is inmiddels mijn derde en absolute favoriet! Ik gebruik ‘m elke dag en het blijft altijd ontzettend goed zitten.

Favoriete nagellak kleur

Deze bleek ergens verstopt te liggen in mijn nagellak mand, want ik was even vergeten dat ik hem had. Ik vind de kleur (die ik op de foto ook draag) heel rustig, schattig en niet te kinderlijk ogen. Love it.

Favoriet boek

Het boek waar ik me de afgelopen weken aan vast heb geklampt is DJ van Kluun. Ontzettend leuk en actueel boek wat ik iedereen aanraad!

Favoriet kledingitem

Dit T-shirt heb ik al eerder in een outfitpost gedeeld, maar het blijft een favoriet. Hij zit zo mega lekker! En hij is heel makkelijk te combineren waardoor je – zonder al te lang voor de kast hoeft te staan – alsnog een leuke en simpele outfit hebt.

Favoriet product

De zon heeft zich de afgelopen weken weer flink laten zien en dus mocht de zonnebrand er weer bij gepakt worden! Deze van Rituals zijn mijn absolute favorieten en ik baal er enorm van dat de flesjes zo klein zijn en de zonnebrand an sich best duur is. Op het verlanglijstje, dan maar.

Favoriete quote

Voor een overdosis aan quotes moet je bij mij zijn: mijn hele Pinterest staat vól met de meest motiverende quotes die er op het internet te vinden zijn. Favorietje van deze week: Feel the fear and do it anyway. Als we dat met z’n alle onthouden komen we er wel.

Hebben jullie ook een favoriet product, boek, tv-programma (of serie!), playlist, quote etc.? Ik ben benieuwd! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Mocht je een bedrijf zijn en producten naar mij op willen sturen voor deze rubriek, ben ik altijd te bereiken via info@styledbylarissa.nl.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.