Ga je deze maand op kamers? Dan heb je zeker iets aan deze tips!

Precies een jaar geleden kreeg ik de sleutels van mijn eerste studentenkamer(tje) in Leeuwarden: de stad waar mijn studie een maand later van start zou gaan. Voor het eerst op jezelf wonen, of voor het eerst in een studentenhuis, gaat gepaard met heel veel vallen en opstaan. Je hebt vragen, loopt tegen van álles aan en blijkt een hele hoop nieuwe dingen te leren. Zo heb ik in een jaar tijd behoorlijk veel ervaring op kunnen doen die ik nu graag met jullie deel – om jullie de ellende van een moeilijke start te besparen. 😉

Artikel 1

Tien dingen die je nodig hebt in een studentenkamer waar je nog nooit over na had gedacht

Artikel 2

Vijf interieurtips om je (studenten)kamer zo efficiënt mogelijk in te richten

Artikel 3

Home accessoires wishlist – Studentenkamer

Deze drie posts heb ik in het najaar van 2019 gepubliceerd op mijn blog en ik deel ze nu graag opnieuw met jullie, maar dit zijn verre van alle tips die ik heb. Vanaf september, wanneer de studies weer beginnen, ga ik weer tips met jullie delen of interessante verhalen vertellen over mijn studententijd. Waar ben ik tegen aan gelopen, wat heb ik geleerd en wat is er gigantisch fout gegaan? Ik kan daar zo een heel boek over schrijven. Voor nu hoop ik dat ik jullie op weg kan helpen met deze tips en wens ik jullie heel veel succes met het inrichten van je (nieuwe/eerste) studentenkamer!

Volg mij op social media: Instagram ★ Facebook ★ Pinterest ★Linkedin ★ Bloglovin‘. Vragen? Mail naar info@styledbylarissa.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.