Geef een bijzondere adventskalender cadeau! Aan je familie, of aan jezelf… ★

De feestdagen staan voor de deur! En laat de decembermaand nou precies mijn favoriete maand van het jaar zijn. Dat ik geniet van kerstmis hoef ik jullie inmiddels niet meer te vertellen, maar om de decembermaand een stukje leuker te maken heb ik iets MEGA leuks ontdekt als cadeau aan jezelf of iemand anders… Kijk je mee naar deze te gekke adventskalender?

Wie had er vroeger niet een? De adventskalender met een grote afbeelding op de voorkant en een chocolaatje voor iedere dag. Elke ochtend wanneer je opstaat open je een vakje en – hoera! – er zit weer een chocolaatje in! Wanneer je ouder wordt, stop je daar op een bepaald moment mee. Maar waarom eigenlijk?

OOK VOOR VOLWASSENEN

Tegenwoordig zijn adventskalenders onder volwassenen weer helemaal in: van adventskalenders van Rituals tot adventskalenders gevuld met wijn, ze bestaan allemaal. Het is zelfs vrij normaal aan het worden dat we als volwassenen ook weer massaal aan de adventskalenders gaan. Een traditie die wat mij betreft voortgezet mag worden! Dit jaar heb ik een wel hele bijzondere variant, namelijk een adventskalender met foto’s!

Als je dit leest en je niet wist dat dit bestond: je bent niet de enige. Ook ik wist niet van het bestaan van adventskalenders met een gepersonaliseerd randje af. Deze adventskalender kun je zo persoonlijk maken als je wilt doordat je allerlei foto’s op de voorkant kunt plaatsen. Foto’s van jezelf, van familie, van je vrienden of stockfoto’s van de natuur, wat je maar wilt.

Ik heb ervoor gekozen om foto’s uit te kiezen die ik eerder al eens had gemaakt op kerstmarkten of in elk geval in kerstsferen. De foto’s die ik heb ingevoegd zijn gemaakt op een tripje in december naar Antwerpen en eentje naar Maastricht: allemaal rondom kerstmis en dus met kersttinten.

WAT ZIT ER IN?

Wat er dan voor ‘cadeau’tjes’ uitkomen iedere ochtend als je een vakje open maakt? Gelukkig is dit een adventskalender met chocolade, want dat is toch wat nooit mis is om iedere dag te krijgen? Er zit dan ook geen normale, simpele chocolade in deze variant, maar Ritter sport chocolade! Ahhh. Hoe leuk is dat?!

In elk geval kan ik de hele decembermaand iedere ochtend een vakje open maken en al voor het ontbijt chocolade naar binnen werken. De kalender ziet er daarnaast ook nog eens gezellig uit omdat het helemaal in kerstsferen is. Ik vind het echt een heel gezellig beeld zo, in mijn vensterbank!

OOK EEN GEPERSONALISEERDE ADVENTSKALENDER?

Wil jij nou ook graag jouw eigen adventskalender maken? Dat kan! Klik op deze link en voeg zelf jouw foto’s naar keuze toe. Tip: je kunt ook de achtergrondkleur wijzigen in bijvoorbeeld donkergroen of bordeaux rood om het kerstsfeertje in toon te houden of om op jouw foto’s aan te passen. Bestel hem uiterlijk voor 20 november om er zeker van te zijn dat de kalender voor december nog bij jou binnen is!

Dit artikel is in samenwerking met Smartphoto.nl*

Share:

2 Reacties

  1. 15 november 2019 / 09:50

    Aah dit is wel echt heel leuk! En ik blijf de adventskalenders met chocolade gewoon het leukste vinden, haha. En zo’n gepersonaliseerde maakt het wel echt helemaal af.

  2. Pingback: Anoniem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *