Get ready for fall | New coat

dsc_0513_fotor

Hoi! Twee weken geleden vulde ik mijn jassenverzameling aan met een nieuwe jas! Kijk je mee?

Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ik zo’n zelfde soort jas thuis had liggen. Ik had hem besteld bij H&M, en op dat moment liep ie-de-reen met zo’n jas. Ik vond hem ook leuk. Helaas kon ik de perfecte niet vinden en ging het pakketje regelrecht terug naar de H&M. In de tussentijd heb ik er heel vaak mee in m’n handen gestaan, en toen ik hem laatst tegen kwam in Batavia Stad bij de ONLY hakte ik de knoop door: ik koop hem toch.

dsc_0519_fotorr

Voor de herfst is het kleurtje echt perfect, en de stalen die ik al heb passen er perfect bij. Deze had ik alleen niet om afgelopen zaterdag, maar die gaan jullie nog wel vaker zien! Of de jas echt warm genoeg is om de gehele winter te overleven, weet ik niet, maar ik kan er zeker nog wel even mee doen in de herfst! Ondanks dat de parka twee/drie jaar geleden helemaal in was, vind ik het een tijdloos item die leuk blijft.

Wat vinden jullie? Kunnen de parka’s nog of zijn ze verleden tijd?

Share:

6 Reacties

 1. 10 oktober 2016 / 18:36

  Wat een mooie jas:-) Super leuke blog heb je vind ik! Veel liefs, Florentine

  • Larissa
   Auteur
   13 oktober 2016 / 06:56

   Wat een lieve reactie, Florentine! Dankjewel! 🙂

  • Larissa
   Auteur
   13 oktober 2016 / 06:57

   Dankjewel! Inderdaad, de kou slaat opeens toe..

  • Larissa
   Auteur
   19 oktober 2016 / 08:02

   Dankjewel, Jessy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.